Witam zakupiłem używaną grę battlefield 3.Grę pobrałem i gdy uruchamiałem ją przenosiło mnie na battleloga. Grę odinstalowałem i chciałem ją ponownie zainstalować na origin-ie pokazuje się błąd ,,zaloguj się jako administrator'' czy coś podobnego. Wiecie może o co chodzi. Z góry dziękuje.
Grę pobrałem i gdy uruchamiałem ją przenosiło mnie na battleloga
Origin zawsze będzie Cię przenosić do Battleloga, bo tylko stamtąd możesz zagrać w singla lub przez sieć.
Grę odinstalowałem i chciałem ją ponownie zainstalować na origin-ie pokazuje się błąd ,,zaloguj się jako administrator''
Zapewne podczas instalacji gry nie masz uprawnień administratora, stąd pojawia się ten "błąd".
Odpal Origina z uprawnieniami administratora (prawy przycisk myszki na Origin i "uruchom jako administrator")
Pisze instalacja i niby się instaluje ale nie widać żadnych postępów. Jak to pomoże pojawił się błąd który przerwał instalacje: ,.Could not verify the game. (Nie można zweryfikować gry).
Rozwiązanie do batelfielda 3 z instalacja przez orgin.
mianowicie problem jest z Administratorem gdy instalujemy gre prze orgin gdzy chcemy pobierac gre wyskakuje komunikat MUSISZ BYC ZALOGOWANY JAKO ADMINISTRATOR.
karzdy jest zalogowany jako admin.
ROZWIĄZANIE>>>>>>>>>>
Wchodzimy c.programfiles.Orgin.
tam mamy pliki orgin i klikamy na ... OriginClientService.exe
Nastepnie rozpoczynamy pobierac gre i nie powinien wyskakiwac komunikat o adminie . gra sie sciaga,
Jak pomogłem to piwko sie nalezy.
ps mi to pomagło pozdrawiam
matrix092 masz u mnie całą zgrzewke piwa