Battlefield 3 - jak załatwić ten cel
Patrze screen ->
Chodzi o to czerwone coś, mam to jakoś zniszczyć? Bo próbuję i próbuję i nic. Raz mi się idealnie udało trafić, a nadal to jest... Jeśli nie to to co innego mam zniszczyć?
Identyczny problem ma pierdyliard innych graczy BF3 (w tym ja). Ja próbowałem i próbowałem, aż w końcu się wkurwiłem i zostawiłem to na pare dni. Po jakimś czasie do tego wróciłem i... Udało się :-)Dodam że grałem na PC. Dlatego spróbuj zrestartować misje itp, może się uda.
to jakiś typek zwykly, pewnie schowal się w budynku czy coś go zasłania i nie można gnojka trafić.
Ghost2p mialem to samo znalazlem na necie rozwiazanie gdy zaladujesz checkpointa wlasnie gdzie masz rozwalic tych prze helikopterze rozwal ich zmien rozdzielczosc na wieksza i grafike na wieksza / mniejsza (zalezy jak masz ustawione) i nawet w niego nie celuj tylko uderz w miejsce przy tym hangarze gdzie rozwaliles ludzi przy helikopterze nie masz go rozwalic poza nim powinno ci inne cele pokazac je masz rozwalic a on ci zniknie
egzek - ten cel sie porusza :)
Aha.. na konsoli nie trzeba ich zabijać.. :] Oni sobie biegną, a "gra" uznaje, że wszyscy nie żyją.. Singiel to jeden wielki bug.
Musisz trafić drugi raz w to samo miejsce tzn. tam gdzie te samochody i helikopter.
EDit: Tak maiłem taki sam problem, ale to zadziałało