Battlefield 3 - jak załatwić ten cel

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
06.11.2011 10:27
1
odpowiedz
Puniks_NPC
111
Legend
Image

Battlefield 3 - jak załatwić ten cel

Patrze screen ->

Chodzi o to czerwone coś, mam to jakoś zniszczyć? Bo próbuję i próbuję i nic. Raz mi się idealnie udało trafić, a nadal to jest... Jeśli nie to to co innego mam zniszczyć?

06.11.2011 17:23
PS3fan
😊
2
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Identyczny problem ma pierdyliard innych graczy BF3 (w tym ja). Ja próbowałem i próbowałem, aż w końcu się wkurwiłem i zostawiłem to na pare dni. Po jakimś czasie do tego wróciłem i... Udało się :-)Dodam że grałem na PC. Dlatego spróbuj zrestartować misje itp, może się uda.

06.11.2011 18:08
Apokalipsis
😊
3
odpowiedz
Apokalipsis
64
Senator

Przybliżyć kamerę? Ani przez chwilę nie miałem problemu w tej misji (żadnego).

06.11.2011 18:14
4
odpowiedz
Xee_NPC
54
Senator

to jakiś typek zwykly, pewnie schowal się w budynku czy coś go zasłania i nie można gnojka trafić.

06.11.2011 18:14
MavericKK
5
odpowiedz
MavericKK
77
IEM 2k14 2k15 2k16 Staff

Ghost2p mialem to samo znalazlem na necie rozwiazanie gdy zaladujesz checkpointa wlasnie gdzie masz rozwalic tych prze helikopterze rozwal ich zmien rozdzielczosc na wieksza i grafike na wieksza / mniejsza (zalezy jak masz ustawione) i nawet w niego nie celuj tylko uderz w miejsce przy tym hangarze gdzie rozwaliles ludzi przy helikopterze nie masz go rozwalic poza nim powinno ci inne cele pokazac je masz rozwalic a on ci zniknie

egzek - ten cel sie porusza :)

06.11.2011 18:19
Apokalipsis
😊
6
odpowiedz
Apokalipsis
64
Senator

Aha.. na konsoli nie trzeba ich zabijać.. :] Oni sobie biegną, a "gra" uznaje, że wszyscy nie żyją.. Singiel to jeden wielki bug.

06.11.2011 20:22
7
odpowiedz
Paonax_NPC
38
Generał

Musisz trafić drugi raz w to samo miejsce tzn. tam gdzie te samochody i helikopter.
EDit: Tak maiłem taki sam problem, ale to zadziałało

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl