Witam, mam pewien problem z battlefield . Nie dość, że byłem wkurzony pobieraniem tej gry z origin 3 dni ! to po pobraniu i instalacji odpaliłem tą grę oczywiście przez origina, origin posiał mnie na tego całego battleloga byłem już tam zarejestrowany i na kampanie ściągnęło jakiegoś update, gdy już wyszukałem serwer online i chciałem do niego dołączyć to niby się coś ładowało pisało ze mnie przekierowuje na serwer i lipa i czekałem z 10 minut i nie pojawiło się okno gry, na kampanii tak samo zero reakcji. A gdy wziąłem tryb offline i chciałem wejść na karierę to pojawiło się okno a po chwili błąd programu ! Pomocy
Laptopa mam dobrego nie dawno kupionego więć gra spokojnie by poszła odpowiedzi udzielę w komentarzach co do karty itd jeśli będzie to potrzebne.
No to powiedz jakiego masz tego laptopa
poza tym próbowałeś instalować sterowniki do grafy albo DirectX ?
4 giga ramu
karta grafiki: nvidia geforce gt 540m cuda 1gb
procesor Intel (R) Core (TM) i5-2430m CPU @ 2.40GHz 2,40 GHz
Sterowników żadnych nie ściągałem, jeśli mógłbym prosić dałbyś linka jakbyś znalazł
Sterowników szuka się na stronie producenta laptopa podając jego model.
Ale jeżeli system był już firmowo zainstalowany, to sterowniki (jakieś) powinny tam być i najwyżej możesz spróbować je zaktualizować (głównie te od karty graficznej, które znajdziesz na stronie nvidia.com)
Gra do działania wymaga Visty albo Siódemki, oraz odpala się ją przez Battlelog. Restartowałeś komputer?
Restartowałem kompa i mam windows 7, sprawdzę sterowniki i napiszę czy pomogło.
Mam lekki problem ze znalezieniem sterowników do mojej karty graficznej pomógłby ktoś?
Z czym konkretnie masz problem? Strona jest po polsku, a w dodatku sterownik wybiera się bardzo prosto krok po kroku.
Wiem sorka już ściągam, napisze potem co to dalo
Dzięki wam mogę grać spokojnie ;d Narmo gdybym mógł kupił bym ci piwko dzięki wielkie ;d