Battlefield 3

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
04.06.2014 15:02
Bezi2598
1
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Battlefield 3

Czy tę grę koniecznie trzeba uruchamiać przez tego Battleloga? Debilny pomysł, nie da się robić wszystkiego z poziomu gry?

No i ile powinien trwać loading, bo czasami wybieram serwer i gra wczytuje się parę minut, to normalne, czy tylko ja mam taki problem?

04.06.2014 15:07
Matt
2
odpowiedz
Matt
276
I Am The Night

Bezi2598, bez battleloga nie dasz rady, na poczatku to wkurza, potem sie przyzwyczajasz ;)

Wczytywanie przewaznie trwa długo kiedy lapiesz sie na sama koncowke rundy, tzn gra wczytuje stara mape, w miedzyczasie konczy sie runda, serwer zaczyna nowa runde a Ty wczytujesz mape od nowa ....podobno rozwiazaniem jest SSD

04.06.2014 15:08
Bezi2598
3
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

To trochę słabo.

Może jakieś porady dla początkującego gracza? Dawno nie grałem w żadnego FPSa w multi.

04.06.2014 15:24
Haitaish
👍
4
odpowiedz
Haitaish
38
Night Hunter

Dla dobra ogółu- nie camp po rogach ani na ziemi z lmg, nie używaj latarki "bo masz", nie reanimuj kiedy tylko widzisz kogoś martwego (najpierw pomyśl czy warto). Każdy z tego wszystkiego kiedyś "wyrasta", a będziesz wkurzał ludzi przy każdym zabiciu w jednym z ww. sposobów.

A dla Ciebie polecam wejść na jakiś pusty serwer wieczorem żeby nikt Ci nie przeszkadzał i poustawiać sobie wszystkie klawisze, czułość i jeśli Cię to interesuje to nauczyć się prowadzić pojazdy szczególnie helikoptery. Jak najszybciej naucz się głównych punktów "zbioru" na mapie żeby wiedzieć kiedy wybiegać a kiedy przycelować i tylko wychylić się zza rogu.
Spamuj Q.
Cały czas zerkaj na mini mapę.
Rozglądaj się grając medykiem, wsparciem czy ktoś nie potrzebuje apteczki, amunicji.
Myśl.

No chyba tyle.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl