Battlefield 3
Czy tę grę koniecznie trzeba uruchamiać przez tego Battleloga? Debilny pomysł, nie da się robić wszystkiego z poziomu gry?
No i ile powinien trwać loading, bo czasami wybieram serwer i gra wczytuje się parę minut, to normalne, czy tylko ja mam taki problem?
Bezi2598, bez battleloga nie dasz rady, na poczatku to wkurza, potem sie przyzwyczajasz ;)
Wczytywanie przewaznie trwa długo kiedy lapiesz sie na sama koncowke rundy, tzn gra wczytuje stara mape, w miedzyczasie konczy sie runda, serwer zaczyna nowa runde a Ty wczytujesz mape od nowa ....podobno rozwiazaniem jest SSD
To trochę słabo.
Może jakieś porady dla początkującego gracza? Dawno nie grałem w żadnego FPSa w multi.
Dla dobra ogółu- nie camp po rogach ani na ziemi z lmg, nie używaj latarki "bo masz", nie reanimuj kiedy tylko widzisz kogoś martwego (najpierw pomyśl czy warto). Każdy z tego wszystkiego kiedyś "wyrasta", a będziesz wkurzał ludzi przy każdym zabiciu w jednym z ww. sposobów.
A dla Ciebie polecam wejść na jakiś pusty serwer wieczorem żeby nikt Ci nie przeszkadzał i poustawiać sobie wszystkie klawisze, czułość i jeśli Cię to interesuje to nauczyć się prowadzić pojazdy szczególnie helikoptery. Jak najszybciej naucz się głównych punktów "zbioru" na mapie żeby wiedzieć kiedy wybiegać a kiedy przycelować i tylko wychylić się zza rogu.
Spamuj Q.
Cały czas zerkaj na mini mapę.
Rozglądaj się grając medykiem, wsparciem czy ktoś nie potrzebuje apteczki, amunicji.
Myśl.
No chyba tyle.