ATI Radeon 4870 x2 - Czy jest mozliwosc naprawienia takiej karty ?
Witam !
Na Allegro znalazlem takowa karte. Niestety jeden ze wczesniejszych posiadaczy mial problem w postaci takiej jak na zdjeciu. Sprzedawca zapewnia, ze u niego dzialala ona bez problemu, mimo wszystko sprzedaje jako uszkodzona - z natury jestem nieufny i chcialem sie troche upewnic, czy naprawa bylaby mozliwa i jaki koszt wynosla by mnie ta naprawa ?

Zdjecie nr "2"
Szkoda nerwów.
Czyli mozliwosc odreastaurowania jest raczej malo mozliwa ?
Jeszcze jedno pytanie. Czy ATI Radeon 3870 x2 bedzie bardziej wydajny od Radeon 4850 - dobrze bedzie sobie radzil ?
Jak mialbys dostep do stacji z hotair to duze szanse zebys ja naprawil. Metody piekarnikowej nie radze probowac, czesto przy tej metodzie padaja kondensatory.
Do piekarnika/mikrofalowki z nia, tylko najpierw zdejmij z niej chodzenie i wszystkie plastikowe elementy.
Taaa. Do mikrofalówki.
ja mam GeForce GTX 285 2048Mb DDR3 Swietnie sie sprawdza jak narazie ale i tak bede inwestował w nowy komputer jak w sprzedazy bedzie Gta 5
To mam pytanie czy 3870 x2 bedzie dobra karta na tle konkurencji w cenie ok. 250 zl.
Raczej tak...
To mam pytanie czy 3870 x2 bedzie dobra karta na tle konkurencji w cenie ok. 250 zl.
Ja bym wolał słabszego, ale nie problematycznego HD 4850, dwurdzeniowe karty są do kitu