Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Assassin's Creed,: Valhalla czy Cyberpunk 2077

23.02.2022 22:05
1
KozaSWD
46
Pretorianin

Assassin's Creed,: Valhalla czy Cyberpunk 2077

Od niedawna jestem posiadaczem Xboxa XSX i zastanawiam się nad zakupem jednej z dwóch gier - Assassin's Creed Valhalla albo Cyberpunk 2077. Słyszałem że trochę poprawili polską produkcję, ale nawet jeśli ma jakieś drobne bugi, to naprawdę szczegóły mi nie przeszkadzają. Natomiast czego oczekuję w grze to:
- ciekawa fabuła
- ciekawe misje poboczne. Tak żebym mógł się na chwilę oderwać od głównego wątku i czerpać radość z pomniejszych zadań, które będą przy okazji interesujące
- możliwość wyborów. Lubię mieć wpływ na swoją postać i świat w grze.
- prawdziwy otwarty świat, który żyje i nie jest nudny. Nie lubię czuć się klaustrofobicznie. Lubię chodzić gdzie chcę i korzystać z dodatkowych atrakcji gry.
Jako swoją pierwszą grę na konsolę wybrałem Dying Light 2 i gra jest naprawdę dobra, ale ciągle skakanie po dachach i walka z zombiakami bywa męcząca w dłuższej rozgrywce. Lubię jak w grze jest akcja, ale nie chcę żeby gra składała się tylko i wyłącznie z akcji. Dobrze jest czasem się zrelaksować przy powolnym explorowaniu świata bez poczucia ciągłego zagrożenia. Gra która wcześniej idealnie trafiła w moje gusta to Wiedźmin 3.

23.02.2022 22:15
Last_Redemption
2
odpowiedz
Last_Redemption
55
Senator

Obie są świetne, ale jednak cyberpunk półkę wyżej pod każdym względem

23.02.2022 22:15
3
odpowiedz
barnej7
165
Senator

Lubię to i to ale cyberpunk jest lepszy szczególnie po najnowszej łatce.

23.02.2022 22:20
Bukary
4
odpowiedz
Bukary
237
Legend

Oczywiście, że CP2077. "Valhalla" to nudy na pudy.

post wyedytowany przez Bukary 2022-02-23 22:20:59
Forum: Assassin's Creed,: Valhalla czy Cyberpunk 2077