Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Asassin Creed Revelations - Gra nie chodzi płynnie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
09.08.2026 16:15
1
odpowiedz
boy3
150
Legend

Asassin Creed Revelations - Gra nie chodzi płynnie

Hej, kupiłem sobie asassyn creed revelations, niestety podczas gry gra wyraźnie gubi klatki i obraz nie jest płynny. Sprawdziłem na mniejszej rozdzielczości bo myślałem że to problem mojego słabego kompa, niestety jest tak samo, dodam że spokojnie spełniam wymagania gry rekomendowane

Mój komp

Procesor Intel Core i5-6400 2.70 GHz
8 GB RAM
Karta grafiki GTX 950

Natomiast wymagania rekomendowane gry to:
Core 2 Duo 2.6 GHz, 1.5 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza), 12 GB HDD

W zakładce gry na GOLU piszę coś takiego:
Problemy techniczne: Wiele osób zgłasza częste awarie, błędy i problemy z płynnością działania gry, szczególnie na nowoczesnych komputerach.

Czyli to jakiś problem z optymalizacją gry? Dodam że poprzednia cześć brootherhood śmigała na wysokich aż miło, a przecież ta część nie jest jakoś dużo nowsza. Będę wdzięczny za jakieś rady

09.08.2026 16:54
mirko81
2
odpowiedz
mirko81
90
amd platform

Wrzuć problem rwania obrazu w Google AI. Fajne daje podpowiedzi.

Jedno z nich, co radzi Ubi - usunięcie jednego z plików systemdetection.dll

Włączenie v-sync, Włączenie trybu zgodności ze starszym systemem

post wyedytowany przez mirko81 2026-08-09 16:57:45
09.08.2026 17:20
3
odpowiedz
boy3
150
Legend

Ale mi nie rwie obrazu, tylko poprostu gra nie chodzi płynnie, poza tym nie mam tego pliku już, V-Sync mam włączony, tryb zgodności nie sprawdzałem, no ale w tak nowej grze chyba nic nie da...

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl