Antywirus

Forum Komputery
Odpowiedz
07.09.2013 11:24
1
odpowiedz
Wenomob
12
Chorąży

Antywirus

Ktoś poleci jakiegoś dobrego, darmowego antywirusa(ten antywirus ma być "przejściowy").

07.09.2013 11:27
Deton
2
odpowiedz
Deton
215
Know thyself

ja mam avasta od kilku lat i nie narzekam ;)

09.09.2013 11:56
3
odpowiedz
zanonimizowany942417
0
Legionista

Od wielu, wielu lat uzywam Aviry. Nie narzekam. Aczkolwiek - w jakim celu Ci ten antywirus potrzebny? Ja, przez lata uzytkowania internetu, nie natrafilem jeszcze na nic podejrzanego.. Naturalnie przydaje sie zdrowy rozsadek i wiedza co sciagasz i skad..

Dograj do tego skanery antysyfowe typu Search&Destroy, antimalvarebytes plus firewalla od comodo. W dzisiejszych czasach antywirusem malo zwojujesz

09.09.2013 11:58
bogi1
👍
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Używałem od lat Avasta ale na początku roku przesiadłem się na AVG i jestem bardziej zadowolony. Także polecam

10.09.2013 00:46
Herr Pietrus
5
odpowiedz
Herr Pietrus
238
Jestę Grifterę

ja tam kilka razy an rok trafiam na forach czy nawet w google na jakieś linki które teoretycznie zawierają coś podejrzanego... a moze to tylko false-positive KISa?

10.09.2013 01:37
HubertT
6
odpowiedz
HubertT
47
Łowca Androidów

Avira jest OK, nawet nie jako przejściowy.
Z tym że nie można chyba zainstalować wersji darmowej na firmowym kompie.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl