Android - problem z synchronizacją poczty :/

Mobile
Odpowiedz
01.11.2012 18:00
😐
1
odpowiedz
Orantir_NPC
9
Generał

Android - problem z synchronizacją poczty :/

Witam. Nie wiem co sie stało ale od niedzieli przestala synchronizowac sie poczta gmail na moim LG P500 z andkiem 2.3. Wchodzilem w ustawienia, chcialem recznie wymusic synchronizacje, zero reakcji. Wyczytalem w necie zeby wyczycscic ustawienia i zsynchronizowac od zera. Wyskakuje napis, ze poczta za chwile zostanie wyswietlona juz od 15 minut i nic sie nie dzieje. W niedziele zainstalowalem nakladke Go Launcher i z telefonem zaczely dziac sie dziwne rzeczy. Najpierw nie chcialy uruchomic mi sie niektore apki takie jak Baracode scanner czy gg. Potem telefon na sile wlaczal wifi, pozniej kiedy w koncu gg sie odpalilo to wymazalo mi wszystkie ustawienia w nim. Moze to jest problem? Ta nakladka?

Dodam, ze synchronizacje mam wlaczona automatyczna i od roku nie mialem z mailem zadnych problemow. Dla mnie jest to wazna funkcja mojego telefonu, mam podpiete dwa konta gmail. Google play dziala normalnie...Macie jakies pomysly? Wolalbym nie wracac do ustawieni fabrycznych.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl