http://www.youtube.com/watch?v=4WJPFxSkU_I
Kolejny edit z mojej strony. Włożyłem w niego trochę pracy. Pamiętajcie o komentarzu i łapce w górę. Dla was to sekunda, a dla mnie motywacja do tworzenia kolejnych filmików. Sprawdźcie także resztę moich klipów. Dzięki! :)
Gdybyś chociaż treścią tego posta dał do zrozumienia, że zależy ci na tych łapkach, a nie wklejał z opisu filmu, gdybyś poprosił o to a nie traktował to niemalże jako konieczność ("Pamiętajcie o komentarzu i łapce w górę"). Gdybyś nie tworzył głupich komentarzy "Spróbujcie sami coś stworzyć i osiągnąć", bo nie trzeba umieć tworzyć czegoś na co najmniej tym samym poziomie, by móc krytykować. Gdyby film był dłuższy, a edycja sprowadzała się do czegoś więcej jak zrobienia intra (trwającego niemal połowę filmu!), oraz zlepienia go z 2 urywkami z gry (oh, no tak, całość jest w rytmie niesamowicie kiepskiego i jak dla mnie niepasującego utworu).
Gdybyś... to zapewne byś doczekał mojej łapki w górę i wielu osób ponadto. A tak to wybacz, nie czuję motywacji żeby zalogować się i dać tobie motywacji do tworzenia kolejnych filmików.
No to stary jak dla Ciebie "edycja sprowadzała się do czegoś więcej jak zrobienia intra (trwającego niemal połowę filmu!), oraz zlepienia go z 2 urywkami z gry" to ZAPRASZAM. Odpalaj stary After Effecta, dowiedź się w ogóle co to Twixtor, RSMB i MBL, Camera Tracker. Pewnie nawet nie wiesz nic z tego co tu napisałem. Oglądnij filmy burgerów i zobacz ile trwają edity. Nie znasz się chłopie na niczym a krytykujesz tak bez zastanowienia i pomyślunku, że aby "noo, ja pewnie nie potrafiłbym się obsłużyć w AE, więc szacun dla niego" tylko jebiesz po filmie jak byś był jakimś MASTEREM.
Nie znasz się chłopie na niczym a krytykujesz tak bez zastanowienia i pomyślunku
Gdybys Ty sie znal, to mialbys wiecej wyswietlen, nie?