AMD 12.8 - problem
Witam. Usłyszałem, że AMD wydał nowe sterowniki. Moja wcześniejsza wersja to 12.6. Pobrałem, wszystko ok. To teraz instalacja... W połowie, podczas tego migania, co jest podobno normalne, pojawia mi się bluescreen z przerzucaniem wirtualnej pamięci (nie pamiętam dokładnie co tam było, ale z tym związane). Gdy włączy się komputer rozdzielczość jest na 800x480. CCC jest źle zainstalowany i nie da się go włączyć. Muszę odinstalować stery i zainstalować starsze 12.6 i wtedy wszystko działa prawidłowo... Co się dzieje? Korzystam z laptopa z dwoma kartami. Zintegrowana oraz AMD Radeon HD 6770M. Proszę o pomoc...
Najpierw odinstaluj sterowniki AMD. Potem z panelu sterowania z programow i funkcji odinstaluj AMD Catalyst Install Manager. Potem uruchamiasz Driver Sweeper, zaznaczasz Display AMD -> Analyze -> Clean. Jak skonczy, restartujesz system. Po ponownym uruchomieniu dopiero instalujesz 12.8.
Powinno chulac.
i to
http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/file/get.cgi?20120811114044
No więc tak... Przy użyciu Driver Sweeper program zaciął mi się w połowie... Po kolejnym blue screen, komputer działał tylko w trybie awaryjnym i musiałem przywrócić system, ponieważ nic nie dało się zrobić... Pierdziele tego stera narazie...