Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Aliens vs Predator 2 - Problem graficzny

01.06.2011 13:12
1
zanonimizowany751256
3
Legionista

Aliens vs Predator 2 - Problem graficzny

Witam, ostatnio znalazłem w szafie mojego starego AvP2 z dodatkiem i naszła mnie chęć na grę.
Odpaliłem ją na nowym kompie i od razu zauważyłem pewną wadę - nie działa mi trzeci tryb wizji u predatora (ten biały odpowiadający za dostrzeganie predatorów) ekran robi się czarny i nie widać dosłownie NIC, to samo dzieje się z trybem widzenia u aliena. Nie uniemożliwiało mi to gry więc po prostu ją kontynuowałem i nie używałem owych "wizji", jednak w miarę przechodzenia gry dotarłem do momentu (misja predatora) gdzie zostaję obezwładniony i pozbawiony broni w bazie ludzi. Z niewiadomych mi przyczyn akurat w tej misji po chwili GRAFIKA TOTALNIE SIADA, ekran gry, menu, wszystko, jest tylko dźwięk. Po zminimalizowaniu z przywróceniu gry z powrotem wszystko znów działa przez jakieś kilka-kilkanaście sekund i znów to samo. Identyczna sytuacja występuje w kampanii aliena - dopiero w misji w bazie ludzi. Po zainstalowaniu dodatku Primal Hunt niemiło przekonałem się że jest podobnie. Wie ktoś w czym może tkwić problem?

01.06.2011 13:17
2
odpowiedz
zanonimizowany751256
3
Legionista
Image

Wyświetlił mi się również błąd:

Forum: Aliens vs Predator 2 - Problem graficzny