nie wiecie czasem czy w tym samolocie w opcji economy sa kontakty tak zeby mozna bylo podlaczyc laptopa?
rosyjskie linie aeroflot ;D tka sie zastanawiam bo czeka mnie 9.5 godzinny lot a moj asus to dziala bez pradu tak 40 minut wiec chyba nie warto go zabierac biarac pod uwage to ze wazy z 8kg
W Aeroflocie na bank nie ma, miałem okazję lecieć ich A330 dwukrotnie. :) Po co Ci laptop na pokładzie? Akurat te samoloty mają PTV, więc czas na pokładzie zlatuje bardzo szybko (latałem też Aeroflotowskimi 767 i różnica jakościowa jest spora ;)).
W biznesie pewnie mają na 100% w economy nigdy nie słyszałem :) sprawdź na stronie co oferują.
Co do PTV
"Personal televisions, television screens usually located in the seat-backs or tucked away in the armrests for front row seats and first class to provide entertainment for passengers on an aircraft during a flight"
:)
Narel - PTV to telewizorki w fotelach, z filmami, prostymi grami, muzyką itd. Jakościowo rzecz jasna na plus dla A330, zresztą 330 to mój ulubiony samolot z perspektywy pasażera. :)