2 problemy z grą CRYSIS 2

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
12.07.2011 17:55
1
odpowiedz
zanonimizowany698179
21
Chorąży

2 problemy z grą CRYSIS 2

Mam 2 problemy z grą CRYSIS 2 ( oryginalna wersja pudełkowa oczywiście)

1 problem mam ja, mianowicie gdy uruchamiam grę wyświetla mi się czarny obraz, pojawia się kursor oraz muzyka w tle ale jest czarny ekran, proszę o pomoc co mam robić.

2 problem ma mój kolega, mianowicie zainstalował grę przed formatem ( wtedy gra działała normalnie) lecz po zrobieniu formatu w oknie startowym pojawia mu się od razu GRAJ! zamiast INSTALUJ chociaż po formacie zostało wszystko usunięte! Proszę o pomoc co zrobić w obu problemach

Z góry dziękuje!

12.07.2011 18:21
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Jeśli chodzi o problem pierwszy, to należałoby sprawdzić czy komputer spełnia wymagania techniczne gry:

wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800GT lub lepsza), 9 GB HDD, Windows XP/Vista/7

W przypadku występowania problemów z wyświetlaniem grafiki w grach naprawę rozpoczyna się od instalacji najnowszych sterowników karty graficznej.

Co do problemu drugiego, to nie wiem, czy kolega uruchamia grę czy nie uruchamia i nie może zainstalować, bo wyskakuje błąd?

12.07.2011 22:02
3
odpowiedz
zanonimizowany698179
21
Chorąży

Mój komputer spełnia wymagania systemowe!

12.07.2011 22:18
4
odpowiedz
A_wildwolf_A
234
Senator

ok, systemowe na pewno spełnia ! ale czy spełnia wymagania gry ?
a najlepiej podaj pełną specyfikację swojego komputera, włącznie z wersją zainstalowanych sterowników do karty graficznej

a koledze, to czasem nie formatował on tylko partycji na której była gra, a systemową pozostawił bez naruszenia ? chyba tak skoro zapisy gry w rejestrze pozostały

12.07.2011 22:21
5
odpowiedz
zanonimizowany717575
15
Konsul

Patchowałeś grę? I jaki masz system?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl