Tydzień temu zgasła ostatnia nadzieja...

Forum Uczucia
Odpowiedz
17.12.2025 17:20
raziel88ck
😢
1
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!
Image

Tydzień temu zgasła ostatnia nadzieja...

10 grudnia 2024 roku pojawiły się odświeżone gry z Razielem w roli głównej. Mowa o Legacy of Kain: Soul Reaver 1&2 Remastered. Mimo tego, iż remastery nie były wysokich lotów to cieszyłem się jak małe dziecko. Liczyłem, że tak jak w przypadku serii Tomb Raider, również i Legacy of Kain doczeka się kolejnych wznowień...

Tomb Raider I-III Remastered pojawiło się 14 lutego 2024 roku. Tomb Raider IV-VI Remastered dokładnie rok później. Dlatego liczyłem, iż Legacy of Kain: Blood Omen 1&2 Remastered zadebiutuje 10 grudnia 2025 roku. Nie czekałem na nową grę, bo po anulowaniu prac nad The Dark Prophecy oraz Dead Sun, tylko wariat mógłby w takie cuda uwierzyć.

Jednakże wierzyłem w bieda remastery. Szczególnie, że przygody Lary wychodziły w trójpakach. Tutaj mogliby kontynuować dwupak i ewentualnie za rok wydać ostatnią część serii. Niestety moje ulubione uniwersum nie ma nawet szans w tym przypadku...

Jedyne na co się zdecydowano to porty reszty odsłon z PlayStation oraz PlayStation 2 wydane w PS Plus. Porty, które wyglądają gorzej niż pecetowe odmiany wydane dwadzieścia parę lat temu... [*]

To boli tym bardziej, że Tomb Raider otrzyma nową część oraz kolejny remake jedynki. Seria, która posiada od groma odsłon. Seria, której ostatnia część nadal jest wystarczająco świeża...

post wyedytowany przez raziel88ck 2025-12-17 17:34:00
17.12.2025 18:33
S3ns_N0t_F0und
2
1
odpowiedz
S3ns_N0t_F0und
5
Legionista
Forum Forum Uczucia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl