Tani laptop, nie do gier

Forum Komputery
Odpowiedz
18.08.2013 22:14
3dD1e
1
odpowiedz
3dD1e
177
Zuo market

Tani laptop, nie do gier

Witam. Wątek założyłem, ponieważ jestem w tym temacie całkiem zielony, dopiero kilka dni temu zacząłem interesować się laptopem. Nie potrzebuję w nim internetu ani cudnych bebechów, miał by on służyć bardziej do gromadzenia na nim przeróżnej zawartości typu:
- coś bardzo potrzebnego (dokumenty, notatki itp.)
- pierdoły (zdjęcia, muzyka, filmy).
A więc jeśli chodzi o bebechy, to tylko takie żeby dało się komfortowo oglądać na nim filmy i właściwie nic bardziej wymagającego. Wolałbym żeby był to już gotowy laptop ze wszystkimi elementami (karta, dysk, system, ale nie win8, itd.), ponieważ za długo musiał bym zbierać na każdą część pojedynczo. Zależy mi na jak najwyższej jakości przy jak najniższej cenie.

18.08.2013 22:16
2
odpowiedz
zanonimizowany860688
3
Konsul
18.08.2013 23:06
PanSmok
👍
3
odpowiedz
PanSmok
266
Legend

spokojnie podpisuje sie pod propozycja z postu nr 2.

18.08.2013 23:11
4
odpowiedz
Montera
63
Legend

Chyba żartujecie. Lenovo to największe ścierwo. Zepsuł mi się 2 lata po zakupie (zaraz po gwarancji) i żaden serwis nie mógł jego naprawić. Wymieniali chyba wszystko i laptop poszedł na śmietnik, a był to model podobny, bo G585 z dedykowaną kartą graficzną, 4GB Ram i innymi pierdołami. I to nie pierwszy przypadek z firmą Lenovo. Od siebie mogę polecić Toshibę, którą mam 5 lat i chodzi bezbłędnie :)

18.08.2013 23:18
Stra Moldas
5
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Przy takich cenach nie ma to znaczenia. Wybierz firmę, którą najbardziej lubisz i już.

18.08.2013 23:28
aope
😃
6
odpowiedz
aope
211
Corporate Occult

Lenovo to największe ścierwo.
Od siebie mogę polecić Toshibę

LOL. Słaby trolling :]

Propozycja z [2] OK. Tylko jedna uwaga - ten laptop jest bez systemu operacyjnego (niby DOS jest, ale...wiadomo ;) ).

19.08.2013 06:11
3dD1e
7
odpowiedz
3dD1e
177
Zuo market

Sprawdziłem dane techniczne, to ten lenovo wydaje się być całkiem ciekawy, tylko właśnie brak systemu dodaje te parę stówek do ceny, a to już praktycznie wychodzi po za mój zasięg finansowy. Pochodzę po sklepach, to też się czegoś dowiem. Tymczasem może jeszcze jakieś opinie na temat nieco tańszych laptopów?

19.08.2013 20:11
3dD1e
8
odpowiedz
3dD1e
177
Zuo market

HA! mam lepszy pomysł. Dziś pomyślałem o tablecie. Mniejszy, tańszy (taki jaki mi potrzebny to coś w granicach 300-500zł), znacznie wygodniejszy w użytkowaniu w wielu miejsca, gdzie laptop byłby nieporęczny, ale... mało pamięci wewnętrznej. ALE! Jeśli poświęcę jeszcze ze dwie stówki, to dokupię dysk zewnętrzny (z 500GB) i wszystkie moje problemy się rozwiążą. Jestem genialny. Buahahaha!

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl