Hej, mam problem ze spolszczeniem na steam. Kupiłem grę nie od cenegi i nie mam możliwości grać w to po polsku, a przynajmniej steam mi na to nie pozwala. Dlatego do was prośba, jeśli ktoś ma Skyrim pobrane po polsku z najnowszym patchem to czy nie mógł by mi udostępnić plików spolszczających napisy? Znajdują się one w folderze Data/interface oraz Data/strings Jeszcze plik znajdujący się w Data "Skyrim - Interface". Byłbym wdzięczny za pomoc.
PS. Zapomniałem napisać że pobrałem spolszczenie kilka razy lecz w niektórych miejscach w grze występuje błąd "lookup failed!"
Wow, myslalem, ze jak dodawali jezyk polski, to do kazdej wersji. Coz, czlowiek sie uczy cale zycie :)
Przecież Cenega wyłączyła regionalizacje swoich produktów na steamie. Więc jak to możliwe, że nie masz polskiego języka? Może kupiłeś wersję rosyjska, która jest tańsza i teraz masz problem z językiem ojczystym. Ja z kolei kupowałem grę ze steama i mój kumpel z zagranicznej strony i też miał pełna polska wersję językowa. Także..
To nie tylko jeden czy dwa pliki.Sciagnij z netu pirackie spolszczenie,dziala na 100%,jest wersja tylko txt,i wersja z dubbingiem.ten blad pojawia sie jesli masz zainstalowane jakies mody,albo dlc. Musisz szukac wersji spolszczenia ktore spolszcza tez dodatki.
Przecież napisał, że nie od Cenegi. Jakaś dziwna ta wersja globalna. No nie wiem. Zostaje autorowi ściągnąć gotowe spolszczenie z internetu. Wątpię, żeby Cenega ci pomogła.
To jest polityka tylko i wyłącznie bethesdy w tym przypadku. Tu masz link na instalki do spolszczenia /gry/download/spolszczenia/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_spolszczenie.html (nie wiem nie sprawdzałem czy działa)