Skoki narciarskie // cz. 60 //The Last Dance Polskich Weteranów? 2022/2023

Forum Sportowe
Odpowiedz
06.01.2026 11:35
2
katai-iwa
62
Legend

Jest niestety takie duże ryzyko, że w przyszłym sezonie będzie skakał padakę, ale tu rola kogoś sensownego, na pewno nie obecnego sztabu, żeby do tego nie dopuścić.

06.01.2026 19:51
maly_17a
173
odpowiedz
maly_17a
174
Senator

Jest bardzo duze ryzyko patrząc na to, że w zeszłym roku Wąsek jako lider naszych, w tym roku ma problemy z awansami do 30, a dwa sezony temu lider naszych Zniszczoł klepie bulę.. I owszem, zdaję sobie sprawę, że tak w skokach bywalo i np jest z Geigerem, czy Wellingerem (właśnie, jak tam idzie, Somsiedzie? :D), ale mam dziwne przeczucie, ze trafił nam się noo taki 'nasz' Wonderkid i go nam popsują. Jak się tak popatrzy na sezon 96/97 Małysza, to owszem inne czasy, ale widać zalążek DUZEGO talentu.
No coz, pozostaje miec nadzieje, ze się pomylimy. :)

Troszkę olalem dwa poprzednie sezony, czasami obejrzalem druga serie, ale przyznam, ze w tym sezonie się wkręciłem, a jak ominąłem jakiś konkurs, to po prostu robiłem inne rzeczy i nie mogłem oglądać.

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl