Komentarze do wiadomości: „We Are Xbox”. Asha Sharma zamierza przywrócić potęgę Xboxa, w tym celu ogłosiła dalekosiężne plany

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
24.04.2026 10:51
cycu2003
1
odpowiedz
cycu2003
260
Legend

Tak myślę, że jeśli chodzi o konsole to Series S/X jest już sprzedażowo skończone. Nie da się tego trendu już odwrócić. Tym bardziej po 6 latach. Usługi, game passy to mogą kombinować ale w przeciwieństwie do Ps5 (któremu, wg mnie, narazie nie jest potrzebny następca) to jedynym kierunkiem w konsolach jest chyba tylko już ciśnięcie Helixa.

24.04.2026 11:12
2
odpowiedz
Darek1785
8
Konsul

Nie wiem czy da się stworzyć coś lepszego niż zaprezentowanie tego nowego Xboxa tak, że jakiś dzieciak siedzi na kanapie z padem w dłoniach ogrywając jakąś Forze po czym szybka przebitka jak wyjmuje myszkę i klawiaturę które podpina do tego Xboxa i odpala jakiegoś World Of Warcraft albo Heroes of the Storm.

24.04.2026 11:38
3
odpowiedz
PCMREpic
54
Generał

Wszystko rozbije się o to, jak ogarną system na tej nowej konsoli. Jak ma to być PC, ale jak laptop, to muszą zrobić dedykowany system, bo Windows do grania kanapowego się nie nadaje. Musi być stabilny i przede wszystkim w 100% obsługiwany za pomocą pada. 
Szkoda też, że nic nie ma odnośnie dostępności dla osób niepełnosprawnych. Spencer coś tam swego czasu przebąkiwał, ale chyba niewiele z tego wszyło. Nie wiem, czy jest jakiś tytuł od MS, w który może grać osoba niewidoma, jak to ma miejsce u konkurencji.

24.04.2026 11:41
ameon
4
odpowiedz
ameon
77
Konsul

A mnie zawsze bawiło, że od samego początku XBox w identyfikacji wizualnej ma XCircle

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl