Menedzery hasel - co uzywacie

Forum Komputery
Odpowiedz
24.02.2026 22:03
1
odpowiedz
trumpf
13
Generał

Menedzery hasel - co uzywacie

Siedzialem na 1password przez jakies 5 lat, ale mam wrazenie, ze troche ich odcielo od rzeczywistosci. Moge placic za usluge ale nie lubie kombinowania.

Krotko, jakie mozecie polecic, wybieram aktualnie miedzy Bitwarden/ProtonPass/RoboForm ale moze ktos ma jakies lepsze pomysly / doswiadczenia.

24.02.2026 22:07
WolfDale
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
WolfDale
94
~sv_cheats 1

Via Tenor

Głowy ->

24.02.2026 22:11
2.1
trumpf
13
Generał

mogles napisac ze zahaslowanego excela, to jeszcze moze bym uwierzyl

24.02.2026 22:54
WolfDale
2.2
WolfDale
94
~sv_cheats 1

Nie musisz wierzyć, mam co prawda też w pewnym miejscu na wszelki wypadek zachowane hasła ale pamięć do takich rzeczy mam bardzo dobrą. Nie dość że pamiętam swoje hasła, to jeszcze firmowe jak i wielu osób z rodziny które bez mojej pomocy nie radzą sobie z wieloma rzeczami. Wbrew pozorom jak często wpisujesz nawet różnorakie hasła to je po prostu zapamiętujesz, to tak jak kiedyś było z numerami telefonów jak trzeba było je wybierać ręcznie.

24.02.2026 22:17
Arxel
3
odpowiedz
Arxel
242
Kostka Rubika

Długo używałem LastPass, jakiś czas temu przesiadłem się na KeePassXC z bazą trzymaną na google drive (dzięki czemu 1 baza i możliwość korzystania na kompie i telefonie), a od niedawna dodatkowo prawie przesiadłem się / testuję Bitwarden

post wyedytowany przez Arxel 2026-02-24 22:28:57
Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl