Mamy nowego premiera
No to na razie Czernek został namaszczony na to stanowisko przez prezesa. Jak dla mnie świetny wybór. To chyba najmniej lubiany, i do tego najbardziej chamski i obleśny cwaniak z pisowskiego plemienia, moim zdaniem raczej odstraszy niż przyciągnie wyborców patoprawicy.
moim zdaniem raczej odstraszy niż przyciągnie wyborców patoprawicy.
Jeszcze sie zdziwisz XD
Tak tak wyśmiewaj :) Tak samo wyśmiewali wszyscy batyra ,i kogo mamy za prezydenta?
Prawda jest taka że nawet małpe można wypromować na prezydenta czy premiera,przy dobrej kampanii wyborczej. Zobaczymy czy twój wątek dobrze sie zestarzeje:)
No nic trzeba będzie zrobić przerwę od grania w gta vi i zagłosować na Tuska.
Via Tenor
obrzydliwy, wiadomo, ale jeśli czegoś mnie nauczyła polska polityka ostatnich 25 lat, to jednego:
never bet against jarosław
Historia niczego nie uczy, ludzie szybko zapominają i wybierają co im odpowiada.
W skrócie motłoch idąc w rytm śpiewu 'byle nie Tusk, lewica i kolorowi' zagłosuje na byle co po przeciwnej stronie płotu.
Mieć nadzieję, że ktoś się opamięta i odwróci od swojej ulubionej partii. Ułamek procenta może ale należy wspomnieć, że Czarnek to także pro-konfiarz.
Od momentu wyboru prezydenta nie mam ochoty się przejmować bo tonie ma sensu. Zwłaszcza gdy rodzina wkoło mnie ględzi przy świątecznym stole a ja się czuję jak obcy.
https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk
Mieć nadzieję, że ktoś się opamięta i odwróci od swojej ulubionej partii.
Claude, będzie dokładnie odwrotnie. Zaczęła się ostra walka o elektorat Konfy i Brauna, który odpłynął od PiSu.
Claude, wiele nas dzieli ale (niestety?) jeszcze więcej łączy..
ja też mam dość załamywania rąk, słuchając rodziny. Wg mojej Czarnek to człowiek na właściwym miejscu, we właściwym czasie. Oklaski i i wiwaty. Bo tego właśnie trzeba polskim intelektualistom chyba - chłopa granatem od pługa oderwanego.
Znam jednak kilka osób, które odeszły od PiS ale... do Konfy. W sumie jeszcze gorzej. Ale uj tam nie zagłębiam się więcej.
Idę na film i obiad ;)