Lewacy atakują grę negatywnymi ocenami z powodu poglądów
Niektórym osobom nie podobają się moje poglądy i zaczęli bombardować moją grę Dominion of Darkness na itch negatywnymi ocenami. Na szczęście nadal mam całkiem dobrą średnią ocen (około 4,8/5). W każdym razie nie chcę ich zgłaszać, bo jestem zwolennikiem wolności słowa i nie chcę być hipokrytą.
Chyba wiem, skąd ta nagła akcja – skomentowałam na Facebooku okropny post z okazji Dnia Kobiet, który brzmiał mniej więcej tak: „Prawdziwa feministka wspiera wszystkie kobiety, w tym transkobiety, i pamięta, że ??aborcja jest podstawową formą opieki zdrowotnej”.
Chyba masz związane ręce, co? ;)
Ale z drugiej strony ja i wiele innych osób będzie z Ciebie dumnych i Twoja gra tylko zyska w oczach.
Nie da się też utrzymać idealnej opinii gry, jak dobra by ona nie była
Dziękuję za dobre słowa! Tragedii nie ma, w sumie podaję to bardziej jako ciekawostkę :)
„Prawdziwa feministka wspiera wszystkie kobiety, w tym kobiety po ciąży, i pamięta, że ??aborcja jest podstawową formą opieki zdrowotnej”.
Co jest takiego okropnego w tym wpisie?
Prawaki placza na forum, bo lewaki im gre slabo oceniaja!
Moim zdaniem 1 gwiazdka od transformersów i innych takich to każdego normalnego tylko zachęci do zagrania w twoją grę.
Ale no takie czasy. Dzisiaj jak jakaś gra nie ma "tych" rzeczy to jest transfobiczna i niewiadomo jeszcze jaka no i oczywiście nie zasługuje na nagrody i dobre oceny, bo nie ma "różnorodności".
"Prawaki placza na forum, bo lewaki im gre slabo oceniaja!"
O, ktoś tu płacze? Gdzie? :)
To zabawne, jak lewacy mogą stękać o "transgenocide", bo ktoś nie użył preferowanych zaimków, czy porównywać wszystko Hitlera, ale jak nielewak po prostu poinformuje o jakimś ich zachowaniu, to zaraz ironizują "ojej, dzidzia się popłakała, że ją prześladują".
Ci ludzie mają prawo oceniać moją grę, jak chcą. A ja mam prawo komentować ich oceny. W obydwu przypadkach - tak działa wolność słowa :) No ale to coś, z pojęciem czego lewacy niestety mają problemy :)
No, tak już jest, że piszę na forum, na którym już jestem zarejestrowany... Co do reklamy - cóż, u niektórych zaplusuję, u innych zaminusuję, zależnie od poglądów.