Lewacy atakują grę negatywnymi ocenami z powodu poglądów

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
11.03.2026 15:35
1
5
odpowiedz
dominikn
3
Legionista
Image

Lewacy atakują grę negatywnymi ocenami z powodu poglądów

Niektórym osobom nie podobają się moje poglądy i zaczęli bombardować moją grę Dominion of Darkness na itch negatywnymi ocenami. Na szczęście nadal mam całkiem dobrą średnią ocen (około 4,8/5). W każdym razie nie chcę ich zgłaszać, bo jestem zwolennikiem wolności słowa i nie chcę być hipokrytą.

Chyba wiem, skąd ta nagła akcja – skomentowałam na Facebooku okropny post z okazji Dnia Kobiet, który brzmiał mniej więcej tak: „Prawdziwa feministka wspiera wszystkie kobiety, w tym transkobiety, i pamięta, że ??aborcja jest podstawową formą opieki zdrowotnej”.

post wyedytowany przez dominikn 2026-03-11 16:20:48
11.03.2026 15:47
ptaszek69
2
3
odpowiedz
ptaszek69
1
Chorąży

Chyba masz związane ręce, co? ;)

Ale z drugiej strony ja i wiele innych osób będzie z Ciebie dumnych i Twoja gra tylko zyska w oczach.

Nie da się też utrzymać idealnej opinii gry, jak dobra by ona nie była

11.03.2026 15:51
3
2
odpowiedz
dominikn
3
Legionista

Dziękuję za dobre słowa! Tragedii nie ma, w sumie podaję to bardziej jako ciekawostkę :)

11.03.2026 15:53
hopkins
4
7
odpowiedz
hopkins
235
Zaczarowany

„Prawdziwa feministka wspiera wszystkie kobiety, w tym kobiety po ciąży, i pamięta, że ??aborcja jest podstawową formą opieki zdrowotnej”.
Co jest takiego okropnego w tym wpisie?
Prawaki placza na forum, bo lewaki im gre slabo oceniaja!

post wyedytowany przez hopkins 2026-03-11 15:54:17
11.03.2026 15:53
Felipe
😒
5
3
odpowiedz
Felipe
25
Messiah

Moim zdaniem 1 gwiazdka od transformersów i innych takich to każdego normalnego tylko zachęci do zagrania w twoją grę.
Ale no takie czasy. Dzisiaj jak jakaś gra nie ma "tych" rzeczy to jest transfobiczna i niewiadomo jeszcze jaka no i oczywiście nie zasługuje na nagrody i dobre oceny, bo nie ma "różnorodności".

11.03.2026 16:00
6
2
odpowiedz
1 odpowiedź
dominikn
3
Legionista

"Prawaki placza na forum, bo lewaki im gre slabo oceniaja!"

O, ktoś tu płacze? Gdzie? :)
To zabawne, jak lewacy mogą stękać o "transgenocide", bo ktoś nie użył preferowanych zaimków, czy porównywać wszystko Hitlera, ale jak nielewak po prostu poinformuje o jakimś ich zachowaniu, to zaraz ironizują "ojej, dzidzia się popłakała, że ją prześladują".

Ci ludzie mają prawo oceniać moją grę, jak chcą. A ja mam prawo komentować ich oceny. W obydwu przypadkach - tak działa wolność słowa :) No ale to coś, z pojęciem czego lewacy niestety mają problemy :)

11.03.2026 16:03
hopkins
6.1
8
hopkins
235
Zaczarowany

Przybiegles sie poskarzyc na forum, ktorego uzywasz do reklamowania swoich produktow. IMO dalej chodzi Ci tylko o reklame.

post wyedytowany przez hopkins 2026-03-11 16:03:43
11.03.2026 16:24
7
odpowiedz
dominikn
3
Legionista

No, tak już jest, że piszę na forum, na którym już jestem zarejestrowany... Co do reklamy - cóż, u niektórych zaplusuję, u innych zaminusuję, zależnie od poglądów.

post wyedytowany przez dominikn 2026-03-11 16:35:51
11.03.2026 17:25
papież Flo IV
8
8
odpowiedz
2 odpowiedzi
papież Flo IV
107
Kardynał

-Halo?
-Nie mogę teraz rozmawiać, właśnie trzy typiary zbombardowały moją zarąbistą grę Dominion of Darkness, która nadal trzyma ocenę aż 4,8/5 gwiazdek.
-Ale to ty dzwonisz.
-Ale wolność słowa lewaku, mam prawo skomentować ich ocenę!

11.03.2026 19:39
8.1
dominikn
3
Legionista

No OK, jestem głupi, ale nie czaję analogii z tą strukturą rozmowy.

To w rzeczywistości jest:
- Halo, to ja dzwonię, żeby powiedzieć, że właśnie trzy typiary zbombardowały moją grę Dominion of Darkness, która nadal trzyma ocenę aż 4,8/5 gwiazdek. Mogę o tym rozmawiać i bardzo chętnie to zrobię.
- Płaczesz prawaku, że ci lewacy grę słabo oceniają!
- No nie płaczę, podaję jako ciekawostkę. Oni oceniają, ja oceniam ich oceny :)

Nie ma żadnego "nie mogę teraz rozmawiać" :)

11.03.2026 20:07
papież Flo IV
8.2
1
papież Flo IV
107
Kardynał

Zwykły memik komentujący komentarz komentujący komentarze typiar, które skomentowały grę po twoim komentarzu komentującym inny kontrowersyjny komentarz, nic groźnego. Poza tym rzeczywiście popełniłem błąd, bo powinienem był napisać "nie chcę teraz rozmawiać", bo określenie lewak/prawak z automatu daje informację reszcie, że tej chęci "rozmowy" jednak nie będzie. Niestety to nie rok 2020, że lud się oburzy co te julki odwalają i że łolaboga świat się kuńczy, także skończę jedynie na śmieszkowaniu.
Aczkolwiek utwierdziłeś w przekonaniu, że twórcy gier wolą teraz więcej czasu spędzać na bezsensownych dyskusjach na socialach niż na samym tworzeniu/dopracowywaniu gier.

post wyedytowany przez papież Flo IV 2026-03-11 20:08:41
11.03.2026 17:59
Bezi2598
9
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Bezi2598
164
Legend

No PRowcem to raczej nie zostaniesz

11.03.2026 19:39
9.1
dominikn
3
Legionista

Jak powiem, że już jestem, to pewnie i tak nie uwierzysz :)

11.03.2026 20:21
abesnai
👍
10
odpowiedz
1 odpowiedź
abesnai
110
Kociarz
post wyedytowany przez abesnai 2026-03-11 20:31:20
11.03.2026 20:36
10.1
dominikn
3
Legionista

A, słyszałem o tym filmie. Może nawet obejrzę... generalnie lubię horrory, aczkolwiek od kiedy porzuciłem chrześcijaństwo (do czego w znacznej mierze przyczyniły się wypowiedzi właśnie egzorcystów), co do tego konkretnego ich rodzaju mam mocno mieszane uczucia.

11.03.2026 20:40
11
odpowiedz
dominikn
3
Legionista

papież Flo IV
"Poza tym rzeczywiście popełniłem błąd, bo powinienem był napisać "nie chcę teraz rozmawiać", bo określenie lewak/prawak z automatu daje informację reszcie, że tej chęci "rozmowy" jednak nie będzie"

No ja tak tego nie odbieram i moją intencją nie było wysłanie takiego sygnału. A jeśli błędnie stworzyłem takie wrażenie, to przepraszam - ale już wyraźnie skorygowałem, że jestem otwarty na rozmowę... co więcej, w tę rozmowę wszedłem - więc dalsze upieranie się przy "napisałeś lewak, więc nie chcesz rozmawiać", chyba nie ma sensu, co nie?

"nic groźnego" Nie twierdziłem, ze coś groźnego. Po prostu odpowiałem na Twój komentarz do mojego komentarza, na temat komentarzy itd. Wszystko gra :)

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl