Komentarze: A Dance with Dragons, godna kontynuacja legendy

Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz
08.01.2012 21:58
👍
1
odpowiedz
zanonimizowany500752
24
Chorąży

Komentarze: A Dance with Dragons, godna kontynuacja legendy

Osobiście powoli zbliżam się ku końcowi Nawałnicy Mieczy i teraz wiem że poziom utrzymuje się dalej, nie mogę się doczekać kolejnych części, szczególnie Tyrion przypadł mi do gustu, ale pewnie wielu czytelników tej sagi tak ma... Tekst oczywiście świetny, pozdrawiam

09.01.2012 00:12
ireniqs
2
odpowiedz
ireniqs
13
Chorąży

Nawet nie wiem kto to ten Martin a co dopiero co to za książka... :D Niestety ale książki, filmy (i telewizja) to rzeczy nad którymi nie siedzę już od dłuższego czasu. :P Ostatnio co przeczytałem to jakąś książkę Kinga 1,5 roku temu bodajże. ;) Najnowszy film jaki widziałem to Incepcja bo brat kupił go na blu-ray... ehh jestem do tyłu... xD

09.01.2012 00:48
3
odpowiedz
zanonimizowany619466
49
Pretorianin

ja mam odmienne zdanie. dla mnie zawodzi ta część po tak długim oczekiwaniu Martin kontynuuje słabszą passe uczty dla wron. Spodziewałem się czegoś w stylu wow jak przy grze o tron czy starciu królów czy nawałnicy mieczy gdzie wypieki miałem co chwile i zaskoczenia. a tu wow powiedziałem sobie z 3 razy ? i theona wsadzenie pod przydomkiem fetora dla mnie jest na siłę wsadzone, rozdziały z jonem kipią nudą tak jak davosa jednie ratują zabawne rozdziały i teksty tyriona oraz danerys chociaż i tu jest zawód bo od czasów gry o tron ciągle czekam na coś większego ze smokami a nie czytanie ciągle jak dorastają ile można. uwielbiam sage pieśń lodu i ognia ale kurcze przeciętny jest ten tom mam nadzieję tylko że na kolejny Wichry zimy nie będe musiał czekać kolejne 5 czy 6 lat i że będzie naprawdę spektakularna

09.01.2012 18:49
Matekso
4
odpowiedz
Matekso
96
Generał

smoków jest więcej? czy to chodzi o te które urodziła ksieżczniczka z barbarzyńcą na pustkowiach czyli , te które są w ostatnim odcinku serialu?

29.03.2012 19:17
Hito21
5
odpowiedz
Hito21
51
Centurion

Matekso Chodzi właśnie o te 3 smoki, które urodziła Daenerys.

Punisher1777 Gdyby ktoś zapytał mnie o krótką opinie na temat tej części przeczytam Twój opis ponieważ w pełni oddaje moje odczucia.

Mnie ta część strasznie wynudziła.

Forum Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl