Komentarze do wiadomości: Wzrost zapotrzebowania na RAM o 1775% wywoła kryzys. Micron zapowiada superkomputery na kołach

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
23.03.2026 15:17
1
2
odpowiedz
MadTrigger
4
Chorąży

Co to za brednie?! Komu potrzebne są "superkomputery na kołach"?! To absurdalna ilość ramu, a coś jeszcze przecież musi to obsłużyć, zasilić i schłodzić.  Ludziom potrzebne jest tanie ekologiczne paliwo i wytrzymałe części, a nie udział mniejszościowy we własnym aucie , ograniczona kontrola nad jego funkcjonalnością, kosztowne naprawy w specjalistycznych salonach, wymuszone aktualizacje, wymagany dostęp do internetu, lokalizacji i permanentna inwigilacja. Bańko pękaj....

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-03-23 15:19:50
23.03.2026 15:38
2
1
odpowiedz
Jerry_D
80
Senator

Czy tylko dla mnie samochód to mają być wszystkie koła, silnik, sprawne hamulce, światła, wycieraczki, może jeszcze sprawne ogrzewanie na zimę i to wszystko?

Po wuj ta cała elektronika pakowana do samochodów tonami? Nazwijcie mnie starym dziadem, a ja i tak chcę mieć samochód, a nie komputer na kółkach.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl