Komentarze do wiadomości: Wydawca apeluje do graczy o zostawianie recenzji na Steam. „Naprawdę ważne dla odkrywania gier niezależnych”

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
13.01.2026 15:31
1
odpowiedz
Bulioner
6
Centurion

w ch*ju to mam

13.01.2026 15:58
1.1
3
Dezoksyrybonuklein
22
Legionista

Tak bardzo, że aż musiałeś tu wejść i zostawić swój wysryw.

13.01.2026 16:09
Cyberszczur
2
odpowiedz
Cyberszczur
56
Pretorianin

Miałem w to kiedyś zagrać ale jakoś nie mogę się przemóc do tych ich fikuśnych postaci. Poza tym gierka raczej nie ma jakiegoś dużego wątku fabularnego, więc dla mnie to bardzo duży minus.

13.01.2026 16:21
Fyrdraka
😊
3
odpowiedz
Fyrdraka
9
Midinvaerne

Kapitalna gra. Wiedziałem od niej od dawna ale dopiero niedawno zacząłem grać. Wzorowy przykład gry przemyślanej od początku do końca, bogatej w mechaniki, które bezwzględnie trzeba dobrze poznać aby w ogóle cokolwiek osiągnąć. A tych mechanik jest naprawdę nie mało - statystyki, wszelaki sprzęt, jedzenie, i przede wszystkim taktyka na polu bitwy. Gra jest trudna, nawet bardzo ale jest trudna w sposób właśnie uczciwy (no, może poza RNG...;)). Baty dostaje straszne ale radość z wykonania kontraktu czy ze znalezienia fajnego sprzętu jest ogromna.

13.01.2026 16:27
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Ta gra ma 8 lat i w dodatku większość komentarzy jest bardzo pozytywna i nie ma znaczenia czy są stare czy nowe, a wydawcy wciąż mało, dziwne.

13.01.2026 16:34
5
odpowiedz
sabaru
32
Senator

ile płacą za zostawienie komentarza?

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl