Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 3 z nowym dodatkiem po 10 latach? „Największe źródło” potwierdza sensację na TGA 2025

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
11.12.2025 09:37
Fyrdraka
1
odpowiedz
Fyrdraka
8
Midinvaerne

...ale też wykazały się już samodzielnie stworzonym RPG...

Taumaturg to nie jest CRPG, to był bardzo mylący marketing wg mnie. To jest przygodówka, tam się głównie chodzi, dużo rozmawia i sporo czyta, walka jest bardzo uproszczona i monotonna i w sumie mogłoby jej nie być. Nie ma też praktycznie żadnego rozwoju postaci. Pomijając to, Taumaturg to bardzo dobra gra, którą polecam tylko nie można się nastawiać, że to cRPG jest.

A co do treści to ja już raczej odpuszczę. Próbowałem wrócić do W3 całkiem niedawno ale niestety nie jestem w stanie w to dłużej grać. Gameplayowo ta gra zawsze była bardzo średnia, a czas tym bardziej nie zadziałał na jej korzyść.

post wyedytowany przez Fyrdraka 2025-12-11 09:37:57
11.12.2025 09:40
2
odpowiedz
NightGeisha
6
Generał

Zbyt późno na dodatek. Niemniej byłby to miły element, zmuszający mnie do powrotu do tej zacnej gry. Tak jak CP77 nie zrobił na mnie wrażenia, tak TW3 uważam za jedną z najlepszych gier w jakie grałem na przestrzeni ostatnich 40 lat.

11.12.2025 09:47
sekret_mnicha
3
odpowiedz
sekret_mnicha
269
fsm

GRYOnline.plTeam

Jeśli połączą to z wersją ulepszoną na potrzeby Switcha 2, będzie złoto.

11.12.2025 09:51
4
odpowiedz
tomaszp451417
0
Junior

Ale farmazony jak zwykle nie było powiedziane że się pojawi na 100 procent na TGA
Tylko że na 100 procent powstaje dodatke

11.12.2025 10:00
5
odpowiedz
Ktokolwiek123
0
Junior

Borys powiedział, że jego źródła potwierdzają, że dodatek się pojawi, a nie że zapowiedź dodatku pojawi się na TGA. To ostatnie było tylko jego spekulacją.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl