Komentarze do wiadomości: Ubisoft potwierdza okno premiery AC: Hexe i Far Cry 7, które mają mu pomóc wyjść z kryzysu. Firma przyspiesza inwestycje w pierwsze grywalne doświadczenie AI

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
20.05.2026 21:58
Kwiliniosz
1
odpowiedz
Kwiliniosz
83
Generał

Czyli dalej są w czarnej d...., tylko troszkę mniej.

20.05.2026 22:06
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Halabarda Geralta
31
Konsul

IMO ta firma robi najlepsze gry na świecie. Dla porównania CDP zrobił jedna fajna grę czyli TW3. Po tym UBI wydało praktycznie same hity (poza Outlaws i S&B).

20.05.2026 22:50
GreedFire
2.1
1
odpowiedz
GreedFire
48
Pretorianin

Halabarda Geralta hity? Chodzi Tobie chyba o "gry popularne" ale hitami to bym tego nie nazwał. Wiadomo, że banieczka niedzielnych graczy kręci spirale... ale też kręci spirale śmiechu. 

I nie, CDP nie wydał jednej fajnej gry. Wszytstkie ich gry są spoko. Cyberpunka przeszedłem z 6 razy. Natomiast nie przeszedłem ani nie zacząłem, żadnej nowej gry Ubi od 10 lat bo nie było nic ciekawego. Może zmieni sie to tylko z nowymi heroskami ale to robi zewnętrzna firma.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl