Komentarze do wiadomości: To miał być następca Solo Leveling, a wyszła katastrofa. Mimo to isekai otrzymało drugą szansę i za 3 tygodnie powróci z nowymi odcinkami

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
12.03.2026 13:54
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
4
Centurion

Fakt, pod względem technicznym pierwszy sezon to był istny dramat, choć fabularnie mi się podobało, ale wielkich nadziei na poprawę nie mam, bo studio zostało to samo...

12.03.2026 17:11
2
odpowiedz
Tronlagkie
1
Junior

Czytanie tego tytułu zapewnia lepsze efekty niż oglądanie wersji anime. Kaleczenie jednego z lepszych tytułów tak słabą animacją powinno być karalne.

12.03.2026 19:08
3
odpowiedz
Pistacjowy-Faul
1
Junior

Nudy nie

12.03.2026 19:09
4
odpowiedz
Pistacjowy-Faul
1
Junior

Repertuar anime ops

16.03.2026 06:49
5
odpowiedz
MrHybryda
7
Legionista

Pomijając słabą animację, to anime nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle całej masy łajna wyrzuconego na rynek w każdym kolejnym sezonem. Pamiętam, że to widziałem, ale nawet po obejrzeniu zwiastuna nie pamiętam o czym to było, nawet nie pamiętam który z nich to główny bohater...

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl