Komentarze do wiadomości: Solo Leveling powraca z nowym prequelem. Ujawniono tragiczną przeszłość ulubieńca fanów

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
16.01.2026 21:18
Mqaansla
1
odpowiedz
Mqaansla
46
Generał

Jakkolwiek Solo Leveling akurat lubiłem, to nawet mnie to nie obchodzi... (^_^)

Swoją drogą, coś ich tam na wschodzie dorwała ostatnio ciężka gorączka spinoffów... Z początku to było nawet fajne, bo jak trzeci raz jest to samo wydarzenie z perspektywy kolejnej osoby i to ona jest teraz głównym bohaterem, nie sposób się nie uśmiać. Ale powoli zaczynają przeginać. Ostatnio odkryłem że ktoś wypuścił spinoff z punktu widzenia sprzedawcy przekąsek. I nie, nie mówię to o tym w którym sprzedawca przekąsek jest zaledwie przykrywką dla super-zabijaki i owocu zakazanej miłości dwóch potężnych i wrogich rodów który chce obydwa przejąć (odzyskać dziedzictwo). Swoją drogą też takie sobie.
Mówię o sprzedawcy przekąsek z dziada pradziada który odkrył w sobie śladowe ilości bojowych uzdolnień i przeżywa swoją własną mało znaczącą w kontekście całości mini odyseje... wstyd się przyznać, ale przeczytałem dobry kawałem żeby finalnie odpóścić dopiero przy arcu dotyczącym jakiejś draki z tym jego stolikiem / wózkiem na przekąski...

post wyedytowany przez Mqaansla 2026-01-16 21:20:36
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl