Komentarze do wiadomości: Rycerz siedmiu królestw: wyjaśnienie zakończenia 1. sezonu - i co ono oznacza dla 2. sezonu

Forum filmy i seriale przygodowe
Dodaj komentarz
24.02.2026 12:58
S3ns_N0t_F0und
👍
1
odpowiedz
S3ns_N0t_F0und
7
Chorąży

Skoro jest całość to muszę to w końcu obejrzeć

24.02.2026 14:24
animatiV
😍
2
odpowiedz
animatiV
111
The Ultimate PCMR

Świetny serial który mocno podzielił fanów. Jedni odpadają po 1-2 odcinkach, a inni którzy przeszli przez nie do kolejnych, uważają go za powrót do świetności "Gry o tron". Ja nie oglądałem żadnej serii tego uniwersum, ale "Rycerz siedmiu królestw" to było coś pięknego i czułem się bardzo zaangażowany w ten serial.

Bardzo podobało mi się choćby to, jak z odcinka na odcinek rosła powaga i mrok - z wydawałoby się - głupiej komedii do mrocznego świata fantasy. Świetnie to wymyślił showrunner tego serialu.

post wyedytowany przez animatiV 2026-02-24 14:28:58
24.02.2026 14:30
Skrzypas
3
odpowiedz
Skrzypas
136
Pretorianin

heh... podziwiam jednak wiarę w inteligencje swoich czytelników...
średnio ogarnięty człek się domyśli, że Jajo działał wbrew woli ojca... przecież to wyłożone jak krowie na miedzy...

Forum Forum filmy i seriale przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl