Komentarze do wiadomości: Projekt Hail Mary jest wielkim kinowym hitem. Sci-fi z Ryanem Goslingiem z najlepszym otwarciem roku i rekordem dla Amazona

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
23.03.2026 11:07
lewel
1
odpowiedz
lewel
20
Pretorianin

Ktoś już oglądał? Dobre?

23.03.2026 11:19
Mutant z Krainy OZ
2
1
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
272
Farben

Jako film dobre. Jako adaptacja ksiazki okropne. Zrobili z tego komedie, nie spodziewalem sie takiej koncepcji. Ja dopiero co skonczylem czytac i kazda zmiana umieszczona w filmie byla dla mnie trudna do zaakceptowania, a zmian jest sporo.
No i wszystko jest skrotowo podane, nie ma za wiele tej matematyczno fizycznej strony, ktora jest glownym daniem ksiazki.
Warto obejrzeć, ale jezeli sie dopiero co czytalo ksiazke i ma się ja swiezo w pamieci, to lepiej poczekac według mnie.

23.03.2026 11:38
3
odpowiedz
Alacer
134
Konsul

Uważam film za bardzo dobrą adaptację. Książkę czytałem w zeszłym roku. Najbardziej nie leży mi ilość humoru. Sam w sobie jest bardzo dobrze zrobiony ale jest go za dużo. Powinno być mniej humoru a więcej nauki ale ja jestem nerdem więc balans nie był po mojej stronie. Rocky rządzi.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl