Komentarze do wiadomości: Po świetnej premierze niespodziewany rywal BF6 wytacza działa do dalszej walki. Strzelanka ARC Riders otrzyma masę nowości

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.11.2025 23:07
Pafun
1
odpowiedz
Pafun
168
Konsul

Czy w tej grze PvP jest opcjonalny czy niestety konieczny?

02.11.2025 00:24
'ekto
1.1
'ekto
198
Generał

Konieczny, ale nie każde spotkanie z innym graczem kończy się rzeźnią.

02.11.2025 01:00
Adzianu
1.2
Adzianu
11
Legionista

PvP jest konieczny, w końcu gra pvpve, aczkolwiek nie trzeba się pchać w walki, plus do tego grając solo jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że "lobby" będzie przyjazne.
Skończyłem właśnie grać z ekipą i na około 8 raidów, wszystkie zakończyły się sukcesem i nawet w sumie żadnej bitki nie mieliśmy (bili się w innych częściach map, bądź po prostu unikaliśmy ich).

02.11.2025 14:55
1.3
tynwar
96
Senator

Pafun
No, raczej tak. Z tego co widzę to gra jest extraction shooter, a definicja to "Odmiana multiplayerowych gier akcji opartych na zasadach PvPvE (łączących założenia PvP i PvE),"

02.11.2025 00:48
2
odpowiedz
luq8912
44
Centurion

Cudowna gra

02.11.2025 09:25
-=Esiu=-
😁
3
1
odpowiedz
-=Esiu=-
216
Everybody lies

Potencjał ta gra ma spory, starczy dodawać co jakiś czas nowe mapki i zabawy jest na kilkadziesiąt godzin co najmniej :D

Można by grę nazwać "symulatorem zbierania złomu", ale trzeba przyznać, że to wciąga. Gra jest mega klimatyczna, starcia z robotami do łatwych nie należą, bo zwykły dron cie może sparaliżować, a co dopiero mówić o większych jednostkach...Napotykanie obcych ludzi i krzyczenie z prośbą o nie strzelanie, czy to ty krzyczysz czy inni jest cholernie zabawne, a przy okazji pokazuje jacy ludzie na serio są :D Czy mendy czy nie :D

Po 10h jestem grą oczarowany, a ciągle gram na pierwszej mapie :D

post wyedytowany przez -=Esiu=- 2025-11-02 09:25:55
02.11.2025 11:42
pieterkov
4
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
pieterkov
161
Senator

Dajcie znać jak dodadzą PvE.

02.11.2025 14:56
4.1
tynwar
96
Senator

pieterkov
Już jest przecież. Ta gra to extraction shooter, a definicja to "Odmiana multiplayerowych gier akcji opartych na zasadach PvPvE (łączących założenia PvP i PvE)".

02.11.2025 15:16
pieterkov
4.2
pieterkov
161
Senator

Obviously chodziło mi o PvE only ;) Grałem w betę i kląłem na innych graczy którzy zdejmowali mnie jednym strzałem ze snajperki z jakiegoś dachu po tym jak zmarnowałem 20 minut na grzebanie po szafkach i cały mój loot przepadał. Ewentualnie swarmowały mnie drony przy windzie i solo bym sobie poradził ale jak już byłem w trakcie leczenia z moim 1% zdrowia to akurat wpadał gracz i jednym strzałem z pistoletu mnie dobijał.
W d... mam PvP, nie chcę tego, nie potrzebuję i gry nie kupię dopóki ten element będzie w jakiejkolwiek formie wmuszony.

02.11.2025 15:47
Pafun
4.3
Pafun
168
Konsul

No i właśnie o to mi chodzi, że ja też PvP nie lubię bo po prostu szkoda mi czasu. Robisz jakieś zadanie, walczysz PvE , poświęcasz czas, a później jakiś gość posyła Ci jedną kulkę i zabiera wszystko.
To ja dziękuję za takie atrakcje.
Podejrzewam, że z czasem będzie jeszcze gorzej bo stali bywalcy będą się już nudzić farmieniem sprzętu i "dla jaj" będą polować na nowych graczy tylko po to by uprzykrzać im życie.

02.11.2025 12:29
5
odpowiedz
Daudr
0
Junior

Słowa "rywal" bym nie użył w kontekście porównania obu tych gier :P Trochę jakby Fifa miałaby być rywalem Rocket League, bo w obu się strzela gole.

02.11.2025 14:46
Herr Pietrus
6
odpowiedz
Herr Pietrus
236
Jestę Grifterę

Są tam jakieś misje, czy całość gry to tylko włóczenie się po tych samych mapach i zbieranie coraz ot lepszego lootu? Czy wybiera sie jakoś poziomy świata, skaluje się on wraz z poziomem graczy, czy konkretne mapy albo ich obszary mają konkretny poziom?

02.11.2025 14:56
Mówca Umarłych
👎
7
odpowiedz
Mówca Umarłych
136
Pan Milczącego Królestwa

"Symulator" zbieracza złomu, od którego po kilku godzinach grania odpadłem i wywaliłem z listy życzeń. Nuda, wtórność i powtarzalność, mówiłem już o nudzie i powtarzalności?
Czekałem na tytuł od pierwszych zapowiedzi, a to co otrzymałem okazało się wielkim rozczarowaniem.
Zestawianie tego z BF, przy całych mankamentach 6 odsłony, jest niepoważne.

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2025-11-02 15:09:02
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl