Komentarze do wiadomości: Po roku od premiery głośne RPG Obsidianu otrzymało dużą, rocznicową aktualizację i trafiło na nową platformę

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
18.02.2026 15:40
1
2
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
14
Generał

No fajnie, ale co nam po tym jak jeśli gra to nadal tylko kartonowy, martwy świat. Bardziej fascynujące jest oglądanie jak farba schnie.

18.02.2026 15:45
Iselor
1.1
3
Iselor
45
Senator

A ja właśnie gram. Niesamowicie fajnie mi się gra. Dobry klimat, świat który znam z Pillarsów, mechanika jaką lubię. W końcu ktoś sensownie pomyślał o walce dwiema broniami w trybie FPP więc mam teraz moją metapostać po wielu latach tak zrobioną i tak rozgrywaną jak chciałem. Towarzysze póki co spoko. Nie narzekam na znaczniki/strzałki/punkty orientacyjne - ułatwiają zycie. Jestem mega zadowolony. Czekam na wersje na GOG.

post wyedytowany przez Iselor 2026-02-18 15:53:29
18.02.2026 16:48
1.2
3
guitarzero
27
Konsul

LokalnyRzezimieszek Nie widzę większej różnicy między reaktywnością świata z Avowed, gdzie jest to nagminnie krytykowane, a takim Tainted Grail, gdzie jakoś nikomu to nie przeszkadza i świat jest wręcz chwalony, jaki to nie jest fajny. Podwójne standardy.

18.02.2026 17:29
Kwiliniosz
😂
2
odpowiedz
Kwiliniosz
80
Konsul

Ostatnio przypomniało mi się o grze pod tytułem Forspoken. Pamięta ktoś jeszcze? Sprawdziłem jak sobie radzi na steamie 2 lata po premierze. I sobie nie radzi.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl