Komentarze do wiadomości: Pierwsi gracze wbijają platynę w Crimson Desert, każdego dnia spędzając w otwartym świecie gry po 16 godzin

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.04.2026 14:20
1
odpowiedz
NekoRei
1
Chorąży

Podziwiam, że ktoś jest w stanie grać po 16h dziennie. Może ja już jestem stary (32), ale jak gram z 4-5h to już się czuję jak śmieć i jeszcze zaczyna mnie boleć wszystko haha.

07.04.2026 14:57
1.1
KrissKEJ
7
Legionista

NekoRei Jesteś po prostu normalny, ja gram max 3h i błędnik siada. Trzeba nie mieć życia żeby grać po 16h dziennie

07.04.2026 15:30
2
odpowiedz
jerzyo
35
Pretorianin

Nie ma czego podziwiać, gościu musi mieć bardzo smutne i ubogie życie...a tak poza tym po UJ on tam skakał? Co mu to dało? Podniosę łeb na spacerze i też widzę drogę mleczną...

07.04.2026 15:34
Rumcykcyk
3
odpowiedz
Rumcykcyk
134
Ojciec Zarazy

Z takich mi znanych osób to tylko Alex mógłby tego dokonać. Czasem mi się uda zagrać np 10-12h ale następnego dnia nie powtórzyłbym tego wyczynu, a tym bardziej przez kolejny tydzień czy dwa.

07.04.2026 15:39
-=Esiu=-
😂
4
odpowiedz
-=Esiu=-
221
Everybody lies

Jakby gra wyglądała i działała przyzwoicie na PS5 to może sam bym się szarpnął na platynę... W rok może by się ogarnęło :D

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl