Komentarze do wiadomości: Ojciec Fallouta patrzy na swoją półkę i mówi wprost, czy Bethesda i Todd Howard obrali właściwy kierunek rozwoju serii

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
09.02.2026 19:52
baltazar1908
1
odpowiedz
baltazar1908
43
Generał
Image

Odejście od  ukladu izometrycznego było najlepszą rzęczą jaka Bethesda zrobiła kiedykolwiek. Mi natomiast przypadła do gustu Nowa California mod do New Vegas bo uciekłem z krypty 18 z dwiema innymi osobami Jamie Campbell i Ben i w Pinehaven pierwszej lokalizacji dołączyła Kira i tak sobie wspólnie łazimy na to nie wpadła Bethesda dwie osoby albo zwierzę, Obsidian podobnie, taki uklad drużyny proponowal Interplay productions w Fallout 1/2 Tima Caina.

09.02.2026 21:32
2
odpowiedz
leon188
30
Chorąży

Odejście od rzutu izometrycznego to było najgorsze co spotkało fallouta. Zmiana widoku to nie byłby problem ale sposób w jaki beth to wykonała to już jest pokraczność lvl master. Biorąc pod uwagę kto przejął prawa do marki nie liczyłem na wiele (choć można powiedzieć że i tak się zawiodłem). W to się nie da grać. Ale i tak idealny, wyśniony fallout to byłby z grafiką i perspektywą jak w Divinity (izometryczna z rzutu 3/4 z kamerą 360 i zoomem)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl