Komentarze do wiadomości: Odpowiedź na GTA, która byłą kontynuacją kultowego filmu. Scarface: The World is Yours do dzisiaj cieszy się sympatią fanów

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.12.2025 20:52
Sadistic Son
1
odpowiedz
Sadistic Son
110
Imperator

Oj fajna to była gierka. Miałem ja na ps1, ale pamietam, że nigdy nie ukończyłem bo w pewnym momencie którejś misji, zawsze tym samym, wieszała się i koniec. A to nie były czasy, że do gier dostęp był banalny. Podobało mi się to, że momentami bylo czuć, że gramy kimś rzeczywiście ważnym. Szybki telefon a zza rogu wyjeżdżał gościu z bagażnikiem pełnym broni. Do wyboru do koloru. Na skinienie palcem mieliśmy cały arsenal w dowolnym momencie. Poza misją oczywiście. I pamiętam, że fajne było zarządzanie nieruchomościami, ale szerzę mówiąc nie pamietam dlaczego mi się wtedy podobało, na czym polegało itd.
A głos aktora był rzeczywiście doskonale podobny do Pacino. W ogóle klimat wylewał się z ekranu.
Tak, to była fajna gierka. Nie ten kaliber co Vice City co prawda, ale jednak kilka tematów wyszło im lepiej niż w VC.

20.12.2025 21:01
raziel88ck
2
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!

Fajny klimat, ale gra gorsza od GTA. Mimo wszystko mile ją wspominam.

20.12.2025 21:53
3
odpowiedz
Krzesimir01
8
Legionista

Bierę wszystko co w stylu gta

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl