Komentarze Moje TOP 10 gier ever

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
18.05.2026 21:29
1
odpowiedz
Gamonimedes
1
Junior

Beat Saber - dobre to?

25.05.2026 00:16
Kapsalon
1.1
1
odpowiedz
Kapsalon
1
Junior

Gamonimedes zależy od tego jak dobrze czujesz rytm. Albo to pokochasz, albo będziesz się irytować. Ja bawiłem się świetnie, niestety jedynie przez kilka dni bo na pożyczonym headsecie VR. Ale jeśli kiedyś sobie kupię swój to na pewno wrócę do Beat Saber. W porównaniu do Superhot VR na pewno na korzyść Beat Sabera przemawia też to, że nie potrzeba dużo miejsca, żeby swobodnie grać.

25.05.2026 00:22
2
1
odpowiedz
sabaru
37
Senator

Mi jakoś nie za szczególnie do gustu przypadło. Na początku wydaje się być fajną gierką muzyczną ale po jakimś czasie mi się zaczęło nudzić. Na początku było wielkie WOW, a potem ziew. Choć mojemu najmłodszemu bratu przypadła do gustu i długo grał w tą gierkę. Trzeba lubić po prostu gierki muzyczne. Bo jak ci nie przypadną do gustu to na każdym urządzeniu ci się znudzą.

post wyedytowany przez sabaru 2026-05-25 00:25:08
Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl