Komentarze do wiadomości: Minęło już 14 lat od wtopy Ubisoftu, która przed premierą wzbudziła olbrzymi hype. Po latach gracze wspominają tę porażkę

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.02.2026 11:53
uookie
1
4
odpowiedz
uookie
137
Konsul

Mi się gra podobała. Gdyby nie dziennikarze, nawet bym nie wiedział, że nie powinna mi się podobać.

26.02.2026 13:03
2
3
odpowiedz
Jerry_D
81
Senator

W sumie nie kojarzę innych gier, gdzie przeciwnicy rzeczywiście mieli coś na kształt instynktu samozachowawczego i nie rzucali się ginąć z pieśnią na ustach, tylko na widok wycelowanej w siebie broni wymiękali. Gra miała swoje wady, ale możliwość sterroryzowania grupy napastników pistoletem bez ani jednego naboju, do dziś jest unikalna w świecie gier wideo.

26.02.2026 15:39
Cyberszczur
3
2
odpowiedz
Cyberszczur
59
Pretorianin

Właściwie dla mnie, ta gierka jest bardzo mocno niedoceniana, wręcz bym powiedział, że należy do grona jednych z lepszych od Ubisoftu. Dobry parkur, nawet ok fabuła - po prostu dobra gra, którą można przyjemnie ograć w kilka spokojnych wieczorów - i w sumie jeśli ktoś nie grał, to polecam.

26.02.2026 21:58
claudespeed18
4
2
odpowiedz
claudespeed18
225
Call me Snake

Pamiętam jak ograłem tę grę tuż przed wyjazdem nad morze jakoś 10 lat temu. Miałem niedosyt bo historia jest urwana a sama rozgrywka bardzo mi się podobała.
Uwielbiam takie gry gdzie walczymy o każdy nabój i inne zasoby jak w Silent Hill czy serii RE ale tutaj jest to jeszcze trudniejsze. Kilka naboi i rozterka kiedy je użyć. Jedzenie bardzo skąpo rozrzucone, no i bieganie z łukiem + 1 czy 2 strzałami przez całą grę.
Do tego świetna eksploracja drapaczy chmur.
Gra nie ma kontynuacji ale można uznać zakończenie takie jakie jest sugerowane na koniec, kto grał wie jakie.
Od jakiegoś czasu chce mi się w to pograć ponownie ale gdy wie się gdzie są przedmioty i jak wybierać optymalnie rozmowy z NPCami to już takiego wrażenia nie zrobi.

post wyedytowany przez claudespeed18 2026-02-26 21:58:37
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl