Komentarze do wiadomości: Miała wszystko poprawić, lecz jedną rzecz totalnie popsuła. Duży problem graczy ARC Raiders stał się naprawdę ogromny przez nową aktualizację

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.02.2026 19:46
RoyPremium
1
1
odpowiedz
RoyPremium
31
Konsul

Gra się trudniejsza zrobiła, taka prawda. Rocketeery przede wszystkim teraz niżej latają, więc łatwiej wykrywają graczy i faktycznie strzelają jak szalone, taką zmianę namierzania mid-air mi odwalił raz, że odbyt mały. Będę opowiadał wnukom jak kiedyś piętnaście minut podlatywały do ciebie rocketeery, więc można je było zestrzelić na długo nim oddadzą pierwszy strzał, ale te czasy już minęły. 

A same zmiany są w pewnym sensie spoko. Huragan zachęca do większego ryzyka na pewno. No i jest trudniej, więc ciężej się wkręcić do gry, ale przez to mniej chorych pojebów się zrobi, którzy z nudów mordują innych graczy.

27.02.2026 03:34
Ali Wlaborg
1.1
1
Ali Wlaborg
99
Mordęga

RoyPremium zamiast chorych pojebów mamy łajdaków którzy wykorzystują nieuwagę podczas łupienia, raz ktos posadził minę pod moje nogi jak garbiłem monarchę, potem w wieży szukałem skrytki niebezpieczeństwa, gościu za mną polazł gdy inni czekali na windę, wyzułem stalkera i zlazłem piętro niżej, zacząć mnie szukać i gonić, oddał strzał w plecy, nawet ucieczka do windy/wagonu w 2 jest juz ryzykiem większym niz przedtem, bo częściej do mnie strzelają jak jestem przy konsoli, to są serio tchórze bo nawet nie idzie im tak łatwo mnie zabić, najpierw strzelają potem się miotają wszędzie

a rakietowiec i bombardier wymaga dopracowania, by dłużej celowali np gdy sami są w ruchu albo ja, bo jak lata w bok i celuje jednocześnie, to nie mam czasu zmienić pozycje i ciągle trafia, bombardier na dodatek powinien dawać znak swojej oboczności lub pokazać kierunek z którego strzela, no bo weź się domyśl skąd strzela po wywołaniu alarmu, nawet wabik nic nie daje i ciągle ma mnie na celowniku

27.02.2026 09:35
Metaverse
2
1
odpowiedz
Metaverse
85
Senator

Bzdura, gra nadal daje tyle mozliwosci ze prawie mozna oswoic rocketeera i karmic go z reki :)
Photoelectric Cloak pozwala ominac kazdego arca. W czasie wyzwan tygodniowych rocketeery byly rozwalane szybciej niz zwykle drony. Dobrze ze je wzmocnili.

01.03.2026 04:32
3
odpowiedz
kila84
1
Junior

Trudność tej gry to jedna z największych zalet. Jak już nauczysz się jak walczyć poprawnie z arcami nie ma żadnego problemu. Nadal jestem w stanie rozwalić go z anvila odpowiednio się ustawiając, strzelać i unikać rakiet. Trzeba przestać płakać i nauczyć się grać. Nadal jest to 100x łatwiejsze niż walka z bosem w dark souls.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl