Komentarze do wiadomości: Legendarny projektant Fallouta wraca z emerytury, by stworzyć nowe RPG Obsidianu. „Nawet nie próbujcie zgadywać, bo i tak nie traficie co to”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.12.2025 16:28
Sarafan
1
1
odpowiedz
Sarafan
36
Konsul

Skoro nikt nie będzie w stanie trafić nad czym pracuje, to oznacza to nową markę, o której jeszcze nic nie wiemy. A skoro Microsoft to przyklepał, to oznacza, że Avowed i The Outer Worlds 2 sprzedały się już w satysfakcjonującej liczbie egzemplarzy. To mnie cieszy, bo Avowed jest bardzo dobrą produkcją. W TOW 2 jeszcze nie grałem, ale po Avowed jestem optymistycznie do niego nastawiony.

post wyedytowany przez Sarafan 2025-12-05 16:29:18
05.12.2025 16:42
krzemmm
1.1
krzemmm
35
Centurion

Jeszcze raz. Avowed jest jaką produkcją? Bo liczyłem bardzo na tą grę, a twórcy tak jak by napluli na mnie wypuszczając to guano.

05.12.2025 16:55
1.2
LokalnyRzezimieszek
11
Generał

Kolejny NPC bez smaku i standardów.
A potem jest jak jest.

05.12.2025 16:59
claudespeed18
2
odpowiedz
claudespeed18
220
Call me Snake

Nikt teraz nie powie Fallout więc to będzie Fallout, no nieźle to wykombinował :D

Ale tam... Liczę na "Conan" w stylu cRPG. Nie akcyjniak jakie wychodziły. Prawdziwa opowieść i rozwój postaci z wyborami fabularnymi itd. Gra o której marzę od 25 lat ale ciężko w sumie takie coś wykonać bo łatwiej gdy jest to slasher/akcja pod typowego barbarzyńcę.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl