God Of War kiedyś - spartiata szukający zemsty na bogach Olimpu, mordujący wszystko co stanie mu na drodze
God Of War dziś - kobita walcząca z kwiatkami, gadająca z mieczem ze wstążkami i z galaretką
Wygląda na to że GoW to będzie kolejna seria, którą kiedyś lubiłem, a teraz będzie mi zupełnie obojętna.
Oglądam i takie pytanie. Czy te nowe odsłony God of War to serio oglądanie 15 minutowych cutscenek z okazjonalnym quick time event?
Oglądam i takie pytanie. Czy te nowe odsłony God of War to serio oglądanie 15 minutowych cutscenek z okazjonalnym quick time event?
Trzeci raz nie kupie tej samej gry, dla mnie ta formuła się już przejadła w połowie ragnaroku.
Sony nie rozumie rynku, naprawdę dzisiejsze pokolenie Tik Toka i YouTube nie będzie oglądało 10 minutowych przegadanych scenek.
Ta kostka tu nie pasuje zabiła cały klimat gry, to nie jakiś disney wtf co nie zmienia faktu ze formuła się już przejadła i 3 raz to samo bez większyn zmian to będzie mehh takie 4/10 po tym gameplayu
Biorę, mi się bardzo podoba.
Nowa postać - bardzo fajna zresztą, nowe światy - zapowiada się ciekawie, nowe umiejętności, nowi przeciwnicy - świetne projekty. Nowa opowieść.
Co ciekawsze to Faye trafiła do "After life of the Gods" więc są (?) szanse, że spotka na swej drodze również tych, których Kratos do momentu jej odejścia ukatrupił (może tych z Grecji również).
God Of War kiedyś - spartiata szukający zemsty na bogach Olimpu, mordujący wszystko co stanie mu na drodze
God Of War dziś - kobita walcząca z kwiatkami, gadająca z mieczem ze wstążkami i z galaretką
Wygląda na to że GoW to będzie kolejna seria, którą kiedyś lubiłem, a teraz będzie mi zupełnie obojętna.
Najbardziej właśnie wyczekuję tego goda, pewnie będzie podział postaci i Kratos również do pogrania, może Faye jakoś zmartwychwstanie i będzie happy ending na koniec. Czuję, że Kratos zrobi mocne entry i będzie ratował tyłek Faye. Graficznie wygląda bardzo fajnie, muzyczka top a system walki zapowiada się bardzo dobrze. Ta kostka to zostanie memem jak mimir xD
Tak szczerze to brzmi trochę jak żart na 1 kwietnia. Ale może fani GoW na to czekają.
Grafika robi spore wrażenie ale wszystko inne średnio zachęca, czekam na komentarze ludologów na temat kobiecej postaci i woke światełek :D