Komentarze do wiadomości: Kina w Polsce wciąż nie doszły do siebie po pandemii. Do rekordowego wyniku sprzed 6 lat brakuje ponad 10 milionów widzów

Forum inne
Dodaj komentarz
15.05.2026 13:03
1
odpowiedz
mjmo
46
Pretorianin

Może nie wiem, niech zacznie do kin wchodzić więcej dobrych filmów? Wystarczy porównać ilość ciekawych rzeczy wchodzących na ekrany w 2018 czy 2019 a tym co mamy od 3-4 lat

15.05.2026 13:22
1.1
sabaru
36
Senator

Do tego jak od kilku lat dodają pewne tematy do filmów to mi się odechciewa oglądać takich produkcji. Wolę już wracać do starszych produkcji.

15.05.2026 13:20
2
odpowiedz
Banita_
8
Centurion

Kobita kinomaniaczka namówiła mnie na cinema unlimited . Chodziliśmy zawsze kiedy było najmniej ludzi. Ilość bydła siorbiącego, chrupiącego kopiącego w fotele przerosła moje wszystkie wyobrażenia .
Byłem na 22 filmach,po 3 miesiącach zrezygnowalem. Nigdy więcej.
Filmy oglada sie fantastycznie,ale kogo wkur*ją odgłosy żarcia, to niestety nie ma tam czego szukać.

15.05.2026 13:42
Wrzesień
3
odpowiedz
Wrzesień
80
Idiot Doom Spiral

Obraz w kinach (przynajmniej w tych, które są w mojej okolicy) to jest dziś taka niedoświetlona padaka, że nie dziwię się, że mało kto chce tam chodzić. Szkoda, bo kiedyś bardzo lubiłem, ale dziś to się trochę mija z celem.

15.05.2026 14:37
4
odpowiedz
toyminator
98
Senator

U mnie CC to już średnia jakość. Ale zależy od lokalizacji i sali. Raz się trafia dobry obraz(albo w zasadzie projektor,albo brudny ekran, nie wiem od czego to zależy) I jest po prostu słaby obraz. Czasami zdarza się dobra jakość. Ale coś z oświetleniem jest nie tak. Mam wrażenie, że kiedyś sale były mega ciemne, i ekran nie oświetlał całej sali. Teraz mam wrażenie że jest tak jasno na sali, że widzę dosłownie wszystko wokół. No i zależnie od sali, nagłośnienie kuleje. Na ostatnim filmie, miałem wrażenie jakby połowa głośników była wyłączona. 
Pomijam już niewygodne siedzenia, i czasami mało miejsca na nogi. Na avatarze 3 ledwo wysiedziałem, tak mnie nogi bolały.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl