Komentarze do wiadomości: Forza Horizon 6 wyręcza się mediami w marketingu, a Gran Turismo wraca do złych nawyków. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
13.03.2026 22:22
GreedFire
1
odpowiedz
GreedFire
47
Pretorianin

.

post wyedytowany przez GreedFire 2026-03-14 08:43:37
14.03.2026 01:44
1.1
4
Hellhound
22
Chorąży

GreedFire To poczekaj ty narzekasz na to, że playground jest woke, "żyjesz na tyle długo, aby wiedzieć, że nie jest dobrze i to wiadomo z jakich przyczyn". A chcesz kupić forzę horizon 6 "dopiero 2 tygodnie po premierze"?? O matko przenajświętsza, jak się microsoft podniesie po tym, że kupisz grę dopiero 2 tygodnie po premierze? :-O ... A może nie kupuj w ogóle tej gry, zamiast narzekać, naucz się głosować portfelem. Jeszcze jak rozumiem dałeś się złapać na to, że BF6 będzie hitem?! :-DDD. Może żyjesz wystarczająco długo, ale dajesz się robić tym wielkim, złym studiom jak dziecko

14.03.2026 06:43
GreedFire
1.2
GreedFire
47
Pretorianin

Fakt, źle się wyraziłem. "Kupię" jeśli będzie dobra. Moje kupię oznacza: Family share, ukrainen lub magnet - nie wydam na to ani grosza ;)

Kupię bo moja decyzja nie ma żadnego znaczenia jak 55 mln innych frajerów to kupi na premierę ;)

14.03.2026 08:36
1.3
kubas9732170346
2
Legionista

GreedFire a ja ściągnę to kto wygrał ?

15.03.2026 12:30
PanDaneX
1.4
PanDaneX
19
Konsul

GreedFire czyli tak czy siak zagrasz XD. Uwielbiam jak złodzieje, oszuści i zdrajcy tłumaczą swoje złe postępowanie.  TFU

14.03.2026 14:21
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
FrogsterPL
1
Junior

Ja przepraszam, ale złym nawykiem to jest narzekanie na zwykłe auta w GT. Są nieodłącznym elementem tej serii i są w niej od wieków, a przy każdej aktualizacji jakiś smutas musi na to narzekać. No jasne, bo lepiej mieć same Porsche i Ferrari, które są w każdej innej grze. Nie ma nic lepszego od zrobienia torowego potwora z auta, które seryjnie ma 100 koni.

14.03.2026 14:55
BE_WANTED
2.1
2
BE_WANTED
121
Wymiatacz

Ale zupełnie nie w tym rzecz. Zwykłe auta są spoko, ale jak wnoszą powiew świeżości czy unikalność. Zobacz jakie auta dostaliśmy tym razem i uczciwie przyznaj czy to jest spoko - Captur, zmodyfikowana wersja istniejącego już w grze Camaro oraz RX-7 z początków produkcji, zaś w grze masz już taką z końca produkcji. To po prostu mało ciekawa paczka aut, nawet dla smakosza.

14.03.2026 15:54
Draugnimir
2.2
3
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

FrogsterPL Oczywiście, że zwykłe auta są nieodłączną częścią Gran Turismo - problem w tym, że:
1) GT7 nie ma sensownego zastosowania dla tych zwykłych aut (wypaczony system progresji przez Cafe), nawet pojedynczych misji/wyzwań dla Renault Kangoo czy Mercedesa Unimoga;
2) park maszyn w grze ma karygodne braki nawet wśród najważniejszych japońskich modeli i wypadałoby to nadrobić jak najprędzej, zamiast trwonić zasoby studia na głupoty (choćby Honda Civic VII, Mazda MX-5 NB i NC, jakiekolwiek Mitsubishi Eclipse, Subaru Impreza III)
3) zwykłe auta, które mieliśmy w poprzednich odsłonach serii, były znacznie lepsze niż dzisiejsze crossovery, bo ówczesna motoryzacja nawet zwykłe auta potrafiła uczynić czymś interesującym dla motomaniaków, a prawie każdy model miał usportowioną wersję i/lub uczestniczył w motorsporcie (Fiat Seicento Sporting, VW Lupo GTI/Cup, Citroen Saxo w rajdach, Peugeot 406 w BTCC, Mitsubishi Pajero w Dakarze itd.). Czy o takim Renault Capturze można powiedzieć to samo? Nie mam natomiast nic przeciwko, gdy Polyphony Digital dodaje takie współczesne zwykłe auta jak Honda N-One - idealnie pasuje do charakteru serii, a i swoją wyścigową serię w Japonii też ma :)

post wyedytowany przez Draugnimir 2026-03-14 15:59:37
Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl