Komentarze do wiadomości: „Czy AUTOR rozumie swój kod?”. Próbują tworzyć gry dzięki AI, choć nie mają o tym zielonego pojęcia. Ekspertom opadają ręce: „To kompletna porażka”

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
18.02.2026 09:02
dzl
1
odpowiedz
dzl
118
John Yakuza

Cały segment open-source musi się teraz z tym mierzyć. To jest faktycznie porażka. Vibe codding to najgorsze co spotkało programowanie od bardzo, bardzo dawna....

18.02.2026 09:41
Persecuted
1.1
Persecuted
163
Adeptus Mechanicus

Jeżeli ktoś to robi na własny użytek, to niech sobie robi, w końcu to on będzie jedynym beneficjentem (ofiarą?) własnego kodu. Gorzej, gdy taki badziew zaczyna zaśmiecać "przestrzeń publiczną".

post wyedytowany przez Persecuted 2026-02-18 09:41:50
18.02.2026 09:41
1.2
Malf
61
Pretorianin

Persecuted nie moge sie zgodzić, sam dość mocno posiłkuje sie AI w pracy i pewnie dwukrotnie bardziej jestem przez to wydajniejszy. Wiedząc jak cos zakodować nie trace tygodnia na wymyślenie jakie funkcje wykorzystać (a generycznych funkcji jest z miliard) zeby osiągnąć zamierzony efekt. Nie przetrzepuje dokumentacji i stack overflow do tego.
Wystarczy dobrze przetestowac i rozumiec output.

post wyedytowany przez Malf 2026-02-18 09:41:33
18.02.2026 09:44
Persecuted
1.3
1
Persecuted
163
Adeptus Mechanicus

Malf Czy to jest AI-bot? Wygenerowałeś długą odpowiedź w mniej niż 20 sekund po dodaniu mojego komentarza, łamaną polszczyzną, a poza tym zupełnie nie na temat, w oderwaniu od tego co napisałem...

post wyedytowany przez Persecuted 2026-02-18 09:45:54
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl