Co ja bym zmienił? Chyba tylko liczbę dlc, żeby było ich o (co najmniej) jeden więcej.
Wypij herbatkę, pograj w fantastycznego Cyberpunka i przestań żyć przeszłością, tak będzie zdrowiej ;)
Aż dziw człowieka bierze na myśl że tak rozbudowana gra otrzymała jedynie 1 dodatek. Wiadomo wszystko przez to że większą część czasu musieli poświęcić na dokończenie gry po premierze. Toni zapewne pokrzyżowało plany.
No, niesamowita przygoda to była dla graczy na PS w chwili premiery.
Nie pytałem co wbiłeś.
O tak, CP77 faktycznie był tak grywalny na konsolach w chwili premiery, że: was famously removed from the PlayStation Store in December 2020 due to widespread technical issues, glitches, and poor performance, especially on PS4, leading Sony to offer full refunds and pull the digital version until further notice, though it later returned after significant patches.
Na PC w dniu premiery ograłem bez problemowo ( na PC ponad 300h), ale na PS4 ta gra nie miała prawa wyjść ( też grałem) glitch poganiał glitcha, wszystko się sypało.
Miałem napisać:
Wysyp nieśmiesznych pytań o to, czy CP2077 jest już grywalny, za 3... 2...1...
Ale już się spóźniłem. ;)
A co do samego "Cyberpunka": wspaniała gra! Jedna z najlepszych, jakie ukazały się w XXI wieku. Szkoda, że prace nad drugą częścią dopiero się rozkręcają. Spędziłem w Night City setki godzin. Chyba tylko w świecie "Elden Ringa" bawiłem się równie długo.