Komentarze do wiadomości: Crimson Desert o mały krok od ważnego osiągnięcia na Steam. Odbiór gry wśród graczy idzie nieustannie w górę

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
27.03.2026 14:14
1
odpowiedz
jako8436703776
1
Chorąży

Twórca nie potrafią zoptymalizować gry na ps5 pro więc nawet niech nie myślą o tym o czym wspominają!!!

27.03.2026 15:04
NOWAHUTANACZASIE
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
24
Konsul

Via Tenor

A to osiągnięcie to ''Najbardziej przehajpowana gra ostatnich lat''? ;)
A jakie macie wy opinie, ktoś kto gra już?

P.S Szukałem gifa z Crimson Desert, a wyskoczył mi gif z jednym z moich ulubionych zespołów,
no przynajmniej z nazwy;)

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-03-27 15:09:26
27.03.2026 15:42
prawdziwy
3
odpowiedz
prawdziwy
36
Konsul

Gra tak dobra, że aż zła, i tak zła, że aż dobra. Gram na pożyczonej PS5 Pro i jestem mega zadowolony z gry. Są mega bolączki, jak najbardziej ułomne sterowanie, jakie widziałem, i brak remapowania, mniejsze i większe błędy, ale ogólnie mnóstwo mechanik sprawia ogrom radości podczas grania. Jest wiele do odkrycia, różnorodna walka, grafika, która wygląda bardzo ładnie, choć jest nierówna w niektórych momentach, plus za dużo żółtego koloru. W tej grze jest mnóstwo do odkrycia. Główna fabuła jakaś tam jest, ale to jest otwarta piaskownica do zabawy,  to ty decydujesz, co chcesz zrobić: czy rozbudować swój obóz, czy pojeździć karawaną i zarobić trochę grosza, czy ubić paru przeciwników, i wiele więcej. Poczekam znacznie dłużej, może jakieś 2 lata, aż zaktualizują grę i wyeliminują główne bolączki i te trochę mniejsze,  wtedy będzie wielkie granie, a tak to granie na czas, aż oddam sprzęt:0

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl