Tak, ale zadania typu "zadaj obrażenia innemu raiderowi..." Nieee to w ogóle nie jest promowanie pvp.
O to to. I to różnym typami amunicji jak i też jest, przeszukanie martwego raidera :)
Te zadania mozna wypelnic na dwa sposoby.
1. Wejsc w role agresora i atakowac innych graczy
2. Spotkac kogos z mikrofonem i wyjasnic jak wyglada sytuacja - ludzie doskonale wiedza o co chodzi i chetnie pomagaja.
Kilka razy skorzystalem z takiej pomocy, a zdarzylo mi sie tez byc gabka na czyjes naboje.
W sumie to mozna je tez olac, bo na nastepny dzien i tak juz podmieni sie na inne, a farmic walute mozna na pozostalych dwoch daily-challengach.
Dokladnie. Tym bardziej ze zawsze sa 3 zadania i jak nie zrobimy tego pvp a dwa pozostale to w miejsce tych dwoch wpadna kolejne. Ale prawdy sa zawsze dwie. Czesto to zadanie pvp jest mniej czasochlonne niz te pve
To właśnie przez pvp nie kupiłem i nie kupię tej gry. Rozumiem że są gracze którym się ten system podoba dlatego powinny być serwery pvp i pve albo jak w wowie możliwość włączenia lub wyłączenia pvp i wtedy gracze z włączonym pvp powinni dostawać np 20% większe XP albo nagrody.
PvP i tak jest nie grywalne w tej śmiesznej grze, bo balans pancerza jak i broni nie istnieje, nie raz miałem sytuacje jak gość zmiótł z planszy 5 osób niewiele się przejmując skokami czy chowaniem się, po prostu naparzał full auto z jakiejś wymaksowanej broni a Ci nawet nie wiedzieli co się stało. Jednocześnie gra jest mega nudna bez PvP