Komentarze do wiadomości: 007: First Light to nie wszystko. Hitman 4 jest tylko kwestią czasu, niezależnie od tego, czym będzie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
03.12.2025 07:32
1
odpowiedz
Samaritan
31
Generał

No właśnie użycie sformułowania "Jej czwarta odsłona ma się pojawić [...]" jest niefortunne, zwłaszcza że macie świadomość, że czwórka zbliża się do dwudziestych urodzin.

Ciekaw jestem co zrobią - formuła trylogii w zasadzie sprawdziła się lepiej niż kombinacje z Contracts, Blood Money i Absolution, choć finał nie zaskoczył, przeciwnie. Czy zrobią reboot? Nie wiem czy chcę po raz kolejny poznawać mętną przeszłość agenta, może czas ruszyć naprzód - choć obecność Diany zawsze cieszy. Natomiast czego bym sobie życzył ze sfery pozagameplayowej, to powrót Jespera Kyda - soundtrack z Silent Assassina był znakomity, z tego co widzę Blood Money był jego ostatnią współpracą z IOI. Szkoda.

03.12.2025 07:36
Drzesaru
1.1
Drzesaru
78
Konsul

O tak Jesper Kyd musi zdecydowanie wrócić, a klimat najlepiej jakby był podobny do Contracts.

03.12.2025 07:35
Drzesaru
2
odpowiedz
Drzesaru
78
Konsul

Oczywiście, że kupię nowego Hitmana i będę grał w niego jak szalony. Oby tylko nie był ekskluzywem na epica jak to było czasowo z trójką. Zastanawia mnie tylko jak mógłby wyglądać nowy Hitman, bo moim zdaniem najnowsza trylogia jest perfekcyjna. Serio, nie mam pojęcia jak można zrobić coś lepszego, więc pewnie zrobią po prostu coś nowego. Co do trybu kooperacji, to oni coś wspominali o systemie przebrań? W sensie grywalnymi postaciami mają być czarnoskóry mężczyzna i kobieta. Gra polega na wtapianiu się w tłum, więc z tymi postaciami chyba trochę średnio, no i jak kobieta ma się przebierać za mężczyzn? Może to dopiero ujawnią z czasem, ale Hitman to moje top 3 serii gier, więc czekam jak wściekły.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl