Koko Euro Spoko... Poziom tandety wzrósł wysoko

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.05.2012 20:11
PS3fan
👎
1
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Koko Euro Spoko... Poziom tandety wzrósł wysoko

Witam,
Jak chyba wszyscy wiedzą (cały dzień dzisiaj o tym trąbią), oficjalnym utworem naszej reprezentacji zostało "Koko Euro Spoko" zespołu Jarzębina. Osobiście nie mam do nich nic, ale piosenka ta jest tak tandetna że aż żałosna... Gorszego utworu na taką imprezę być nie mogło. I to nawet nie jest kwestia gustu, No bo to zwyczajnie tutaj nie pasuje... Taki utwór ma zagrzewać naszych do walki i motywować do wygrywania, a mnie zmotywowało to tylko i wyłącznie do zrobienia Facepalma. Piosenki Wilków, Poparzonych Kawą, czy chociażby Maryli Rodowicz nie dość że bardziej klimatyczne i pasujące, były po prostu lepsze (Jarzębiny zwyczajnie fałszowały). No i tak się zastanawiam, czy ci wszyscy, którzy na nich głosowali, zwyczajnie robili sobie jaja, czy faktycznie coś w nich zobaczyli?
A jaka jest wasza opinia? Pasuje wam takie coś jako oficjalny utwór naszej reprezentacji?

03.05.2012 20:14
Jeremy Clarkson
2
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

Mi się podoba, lepsze to niż jakaś napierdalanka techno albo inne ustrojstwo, a tak przynajmniej jest ukazana nasza kultura ludowa.

03.05.2012 20:15
😍
3
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend
03.05.2012 20:17
kombinator
😐
4
odpowiedz
kombinator
118
The Doctor

Ile jeszcze będzie o tym pitolenia? To tylko jakaś przyśpiewka, nie będą jej odgrywać zamiast hymnu przed meczem.
Zresztą kategoria wątku pasuje jak najbardziej :D

03.05.2012 20:18
PS3fan
5
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Jeżeli było to sorry... Musiałem sie wyżalić :D

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl