Karczma "Pod Poetyckim Smokiem" 1706

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
15.02.2021 16:30
Wiejski Widzący
😍
182
odpowiedz
Wiejski Widzący
49
Generał

Na następne loty przywiozę Ci wielki karton, jakieś płyty, dyski (kilkanaście), napędy, wiadro drobniejszego złomu, klawiatury (nawet jedna do gamecuba), konsole i różne dzikie węże.
Ty będziesz miał jakiś pożytek a ja świadomość, że nie wyrzuciłem.
Mam to wszystko w różnych miejscach, więc nawet wysyłka i tak najwcześniej na wiosnę, więc sensowniejsza dostawa bagażnikowa.

A teraz słucham muzyczki na kompiku złożonym na pająka, sekcja audio jest lepsza niż w poprzedniku a dodatkowo uruchomiłem taki bajer w słuchawkach, drygają małpy razem z basem. Efekt zaskakująco dobry, kiedyś uruchomiłem to w grach, ale uznałem za gówniany i nawet nie przyszło mi do głowy żeby użyć tego do muzy.

15.02.2021 22:35
tygrysek
183
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

red dead online na steamie za 20zł
polecam, jest ładnie i ciekawie

15.02.2021 22:51
Deser
😒
184
odpowiedz
Deser
284
neurodeser

Kto wymyślił wypożyczenia. Gorzej! Kto wymyślił codzienne chodzenie do pracy? Nogi mu powyrywać z kręgosłupem razem.
Nie można normalnie, tak jak miałem. Dwa w robocie, dwa łykendu, to nie, musieli mnie znów wysłać ratować świat. Krótko, mam przesrane przez jakiś czas. I nie, kolejna taczka wypłaty tego nie ratuje.

16.02.2021 08:20
tygrysek
185
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

założę nową

16.02.2021 08:27
tygrysek
186
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl